Cal Brunker tüm dünyada isim yapmış olan Paw Patrol’un yönetmenliğini üstlenecek

cal-brunker-tum-dunyada-isim-yapmis-olan-paw-patrolun-yonetmenligini-ustlenecek-09032003

Cal Brunker tüm dünyada isim yapmış olan Paw Patrol’un yönetmenliğini üstlenecek

Bu büyük animasyon filmi Nickelodeon Movies ile birlikte Spin Master Entertainment tarafından yapılacak ve dağıtımı Paramount Pictures tarafından gerçekleştirilecek. Ağustos 2021'de vizyona girmesi planlanan film tecrübeli animasyon yönetmeni Cal Brunker (Nut Job 2: Nutty by Nature; Escape from Planet Earth) tarafından yönetilecek.

 

Spin Master Entertainment Genel Müdür Yardımcısı Jennifer Dodge filmin yapımcılığını üstlenirken ve Spin Master'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Ronnen Harary, Spin Master Stratejik Ortaklık ve Franchise Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Adam Beder ve Peter Schlessel filmin idari yapımcılığını üstlenecek. Bu sürekli büyüyen eğlence serisinin yeni bölümü olacak uzun metrajlı film, Nickelodeon tarafından dünya çapında yayınlanan ve Spin Master Entertainment tarafından hedef kitlesi okul öncesi çocuklar olan, popüler seriye dayanıyor.

 

Dodge; “PAW Patrol serisini ve çocukların sevdiği karakterleri sinemaya taşımak için Paramount ve Nickelodeon ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. “Uzun metrajlı film arenasına ilk giriş, Spin Master Entertainment için önemli bir stratejik genişlemeye işaret ediyor. Bu, kendi dahili eğlence prodüksiyon ekiplerimizi sinema filmi formatında IP geliştirmek ve sunmaktaki bağlılığımızı gösteriyor ve karakterlerimizi sunacağımız film deneyimleriyle hayranlarımıza buluşturabilmemizi sağlıyor.”

 

ViacomCBS Domestic Media Networks, Çocuk & Aile Eğlence Sektörü Başkanı Brian Robbins “PAW Patrol dünyasını genişletmek, bu ikonik seri için büyük bir kilometre taşı ve her yerde çocuklar ve ailelerinin bunu deneyimlemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. “Spin Master Entertainment ve kardeş bölümümüz Paramount Pictures ile Nickelodeon Movies’in son filminde birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

 

Paramount'un Küresel Pazarlama ve Dağıtım Başkanı Marc Weinstock ve Küresel Pazarlama ve Dağıtım Eş Başkanı Mary Daily, “Bu filmi dağıtmaktan ve sevilen PAW Patrol evrenini tüm dünyadaki izleyicilerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

PAW Patrol filmi, Spin Master’ın Entertainment tarafından üretilen uzun metrajlı filmlerin ilkidir.

 

PAW Patrol Hakkında

PAW Patrol, Ryder adında teknoloji meraklısı bir çocuğun ve günü kurtarmaya hazır olan yavru köpek ekibinin maceralarını takip ediyor. Bir sorun çıktığında, yavrular Chase, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky ve Skye, ne olursa olsun harekete geçmeye hazırdır. Adventure Bay'ı güvende tutmak için birlikte çalışma görevinde, hiçbir iş çok büyük ve hiçbir yavru köpek çok küçük değildir. 160'tan fazla ülkede, 30 dilde yayınlanan PAW Patrol, sürekli olarak en çok sevilen okul öncesi serilerinden biri olarak sıralanıyor. Şu anda Nickelodeon'da yedinci sezonuna giren PAW Patrol’un evrensel dili tüm dünyadaki çocuklarda karşılık buluyor. Seri 2013'teki ilk sezonundan bu yana sayısız ödül kazandı.

 

Spin Master Hakkında

Spin Master Corp. (TSX: TOY; www.spinmaster.com) yenilikçi oyuncaklar, oyunlar, çeşitli ürünler ve eğlence mülkleri portföyü oluşturan, tasarlayan, üreten, lisanslayan ve pazarlayan lider bir küresel çocuk eğlence şirketidir. Spin Master, Zoomer®, Bakugan®, Erector® by Meccano®, Hatchimals®, Air Hogs® ve PAW Patrol® gibi ödüllü markaları ile bilinir. 2000 yılından bu yana Spin Master, Yılın Yenilikçi Oyuncağı için 13 adaylık da dahil olmak üzere çeşitli ürün kategorilerinde 110 TIA TOTY (Yılın Oyuncağı) adaylığı aldı ve bu adaylıklardan ise 30’unu kazandı. Spin Master Entertainment bugüne kadar yeniden başlatılan Bakugan: Savaş Gezegeni ve dünya çapında 160'ın üzerinde ülkede ve bölgede yayınlanan popüler PAW Patrol dahil olmak üzere dokuz televizyon dizisi üretti. Spin Master, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Fransa, İtalya, İngiltere, Rusya, Slovakya, Polonya, Almanya, İsveç, Hollanda, Çin, Hong Kong, Japonya, Vietnam ve Avustralya dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında 1.600'den fazla çalışana sahiptir.

 

Nickelodeon hakkında

Bu sene 40. yaşını kutlayan Nickelodeon, çocuklar için bir numaralı eğlence TV kanalı markasıdır. Yaptığı her şeyde çocukları ön plana alarak kapsamlı bir yapıya sahip olan şirketin bünyesinde Amerika Birleşik Devletleri’nde ve dünyada televizyon programları ve yapımının yanı sıra tüketici ürünleri, dijital, kitaplar, filmler ve yeniden yapımlar yer almaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.nickpress.com adresini ziyaret edin. Nickelodeon ve alakalı tüm başlıklar, karakterler ve logolar ViacomCBS Inc.’in markasıdır.

 

Paramount Pictures Corporation Hakkında

Film eğlence sektörünün küresel üreticisi ve dağıtıcısı olan Paramount Pictures Corporation (PPC), önde gelen, saygın film, televizyon ve dijital eğlence markalarından içerik üreticisi olan ViacomCBS'in (NASDAQ: VIAC; VIACA) bir birimidir. Paramount, Paramount Pictures, Paramount Animation, Paramount Television ve Paramount Players da dahil olmak üzere film eğlencesi sektörünün en güçlü markalarından bazılarını kontrol eder. PPC operasyonları ayrıca Paramount Home Entertainment, Paramount Pictures International, Paramount Licensing Inc. ve Paramount Studio Group'u içerir


Hibya Haber Ajansı