Aşıklar koyu Kalamış'ta aşk dolu bir gece

asiklar-koyu-kalamista-ask-dolu-bir-gece--03022009

Aşıklar koyu Kalamış'ta aşk dolu bir gece

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşıklara birbirinden özel kutlama alternatifleri sunuyor. Kalamış Marina manzaralı Ouzo Roof Restaurant’ta, dramatik soprana Banu Karaca’nın aşk dolu Dünya müziği repertuvarıyla romantik bir atmosfer yaşayabilir ya da Türkçe pop müziğin en güçlü seslerinden Tan Taşçı ile Kalamış Balo Salonu’nda romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz. Yılın en romantik gecesine özel hazırlanan Executive Chef Uğur Alparslan’ın aşk menüsü de gecenin lezzetini ikiye katlayacak.

 

Kalamış Koyu’nun büyüleyici marina manzarasına sahip olan Ouzo Roof Restaurant, Sevgililer Günü’nü daha da özel kılmak isteyen çiftlere eşsiz bir gece vaat ediyor. Klasik müzikten Grek müziğe uzanan birçok tarzda ve dilde geniş bir repertuvara sahip Banu Karaca’nın Sevgililer Günü’ne özel olarak seslendirdiği şarkıları dinlemeye doyamayacaksınız.

Otelin Kalamış Balo Salonu’nda ise Türkiye’nin en çok konser veren, sahne performansı ile adından söz ettiren sanatçılarından Tan Taşçı’nın imza attığı birbirinden güzel şarkıları, kalbinize ve ruhunuza işleyerek bugüne kadarki en romantik Sevgililer Günü’nüzü yaşatacak.

 

Aşkın Her Haline Özel Menü

Wyndham Grand Kalamış, bu yıl da Sevgililer Günü’ne özel bir aşk menüsü ile misafirlerini karşılıyor. Executive chef Uğur Alparslan’ın özenle hazırladığı menü, başka hiçbir mekanda tadamayacağınız özgün lezzetler içeriyor. Başlangıç için mini tadımlık “lor peynirli sakız kabağı rulosu” ile çağdaş tadım lezzetlerinden “füme somon sırtı, somon tartar, kırmızı havyarlı bıldırcın yumurtası, dana dil füme, Kars gravyer peyniri, zeytinyağlı kırmızı pancar dolması, karides dolgulu zeytinyağlı yaprak sarma, yeşil elmalı atom, Girit ezmesi” çiftleri karşılıyor. Ardından aşk menüsü “deniz mahsullü iri pasta ravioli, tatlandırılmış mango sorbesi, ızgara dana lokumu, frambuaz ve fildişi çikolatalı mouse, el yapımı truffle çikolata petit fours tabağı”ndan oluşan ana yemek ve tatlıları ile çiftlerin gecesine zengin bir tat bırakıyor.

 

Sevgililer Günü Paketleri

Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin tercihi OUZO Roof Restaurant’ta özel performanslar ile geceye özel hazırlanan aşk menüsünün kişi başı fiyatı 500 TL. Keyfine doyulmaz panoramik deniz manzarasına karşı yine çok huzurlu bir uykunun tadını çıkartmak isteyen misafirler Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketlerinden de yararlanabilecek. Çift kişilik sevgililer gününe özel hazırlanan kahvaltı dahil konaklama ve Ouzo Roof Restaurant’ta Sevgililer Günü özel gala yemeği paketinin çift için gecelik fiyatı 1695 TL’den başlıyor.

Bu en romantik geceye Tan Taşçı’nın Sevgililer Günü özel repertuvarı ile sevgilinizle aşk dolu şarkılar dinleyerek, 14 Şubat’a özel ve benzersiz lezzetlerin buluştuğu kişi başı 950 TL’den başlayan fiyatlarla katılabilirsiniz.

 

Sevgililer Günü’nüzü Hafta Sonuna Taşıyın

Sevgililer Günü’nü hafta sonu ile birleştirerek keyifli bir tatile dönüştürmek isteyen romantik çiftlerin tercihi ise yine Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in konaklama paketi olacak. Romantik öğelerle süslenen çift kişilik Deluxe odada özel Aşk Pastası ikramı, ertesi sabaha özel zengin çeşitlerle bezeli enfes bir kahvaltı, çift kişilik eşsiz Uzakdoğu masajı ve SPA kullanımında yüzde 20’luk indirimin de içinde olduğu bu müthiş hediye paketinin gecelik fiyatı ise 695 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

 


Hibya Haber Ajansı