StoneAge World’e Yeni Güncellemeyle Birlikte Zindan İçeriği Geliyor

stoneage-worlde-yeni-guncellemeyle-birlikte-zindan-icerigi-geliyor-23072012

StoneAge World’e Yeni Güncellemeyle
Birlikte Zindan İçeriği Geliyor

Netmarble’ın maskot toplama mobil MMORPG’si StoneAge World, temmuz ayını dört yeni maskotun yanı sıra usta eğitmenlere yeni üst seviye içerikler getiren bir güncellemeyle kapatıyor. Yeni içerikle birlikte genel seviye sınırı 99’dan 109’a çıkıyor ve 100. seviyeden itibaren yeni ekipmanlar açılıyor. 

Bu güncellemenin bir parçası olarak 100. seviye üzerindeki oyuncular Hırsızın Sığınağı adlı açık zindanda birbirileriyle rekabet edebilecek. Oyuncular oyun içi yeteneklerini stratejik bir şekilde kullanıp en iyi Maskotlarını zekice görevlendirerek, Baş Düşman’ı yenmek için savaşacak. Yeterli sayıda Meşale toplayan oyuncular bir üst kata çıkıp Taş ve Ruhtaşı gibi ödülleri toplayabilecek.

Yeni eklenen dört maskottan Baibo ve Tralopho yakalanabilecek ve diğer ikisi olan Winloth ve Sandizard zindan ödülü Ruhtaşları ile maskot çağırarak elde edilebilecek. Hırsızın Sığınağı’nda 5 ve 7. Katlar arası ileri bir tarihte eklenecek.

StoneAge World’e yeni güncellemeyle birlikte gelen içerikler şöyle:

  • Yeni Maskotlar–Baibo, Winloth, Sandizard ve Tralopho maskotları Eğitmenlerin onları toplamasını bekliyor.
  • Yeni Etkinlikler
    • 15-Günlük Giriş –StoneAge World’e giriş yapan oyuncular on beş gün boyunca hediyeler kazanacak. 
    • Hırsızın Sığınağı Oyun Görevi - Ödüller Daha Sonra Açıklanacak

StoneAge World, maskot toplama ve rol yapma oyunu (RPG) mekaniklerini alıp tarih öncesi toplumlarla bezeli keyifli bir dünyada geçen MMO deneyiminde kusursuz bir şekilde birleştiriyor. Tectonica ülkesinde geçen oyunda oyuncular, ülkesini düşmanlardan korumak için Maskotları toplayan, evcilleştiren ve eğiten “Antrenör” rolüne bürünecekler. Dinozorlar, tüylü mamutlar, domuzlar, kurtlar ve daha nicelerini içeren 250’den fazla maskotla oyuncular Tectonica’yı yaklaşan Makine Medeniyeti’nin yolladığı bilinmeyen düşmanl