Avrupa’nın en büyük Havalimanı Jetizz ile anlaştı

avrupanin-en-buyuk-havalimani-jetizz-ile-anlasti-13032005

Avrupa’nın en büyük Havalimanı Jetizz ile anlaştı

Farklılaşan müşteri beklentilerine uygun hizmetler sunarak sektöre yeni bir soluk getiren firma, son olarak dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olan İstanbul Havalimanı ile anlaşma sağladı.

 

Jetizz Genel Müdürü Çetin Otçeken yapılan bu anlaşmaya göre, İstanbul Havalimanı’nda Jetizz’ın tek kargo tedarikçisi olarak hizmet sunacağını belirtti. Havalimanı içerisinde bulunan onlarca şirketin gönderilerinin yanı sıra, kargo ile valiz ve benzeri eşyalarını taşıtmak isteyen yolcular da firmanın sunduğu hizmetlerden yararlanabilecek. Yolcuların beklentilerinin önemli olduğunu vurgulayan Çetin Otçeken, sundukların hizmetin hızla tanınmaya ve artık günlük hayat içinde de ihtiyaç olarak görünmeye başladığını dolayısıyla her geçen gün büyümekte olduklarını ifade etti.

 

Yaygın dağıtım ağı ile ülkenin her noktasına 7/24 hizmet sunduklarını kısa sürede hem şehir içi hem de şehirler arası aynı gün teslimat hizmetinin liderli konumuna yükseldiklerini belirten Çetin Otçeken ‘Evde unutulan çantaları, iş yerinde kalan anahtarları, misafirlikte unutulan oyuncakları, son dakikaya bırakılan hediyeleri hem aynı şehir içinde hem de farklı şehirler arasında aynı gün teslim ediyor, gecikmeleri sorun olmaktan çıkartıyoruz’ dedi.


Hibya Haber Ajansı