Hillrom Avrupa için haftada 1.000 tıbbi yatak taşıyor

hillrom-avrupa-icin-haftada-1.000-tibbi-yatak-tasiyor-16042008

Hillrom Avrupa için haftada 1.000 tıbbi yatak taşıyor

Multimodel tedarik zinciri lojistiğinde dünya lideri GEFCO, Avrupa'nın önde gelen tıbbi cihaz ve cerrahi ekipman üreticisi Hillrom için haftada yaklaşık 1.000 tıbbi yatağı Avrupa'daki varış noktalarına taşıyor.

GEFCO Fransa, Hillrom'un COVID-19 krizi sırasında yükselen tıbbi yatak ve cihaz talepleriyle başa çıkmasına yardımcı olmak için Avrupa çapında acil teslimatlarını yönetiyor.

Her hafta, Fransa, Rennes’deki özel bir GEFCO kontrol kulesi, Hillrom’un Pluvigner'deki üretim tesisinden alınan 1.000'den fazla yatak, hava yatağı ve diğer aksesuarları Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre ve İngiltere’deki tıp merkezleri, klinikler ve hastanelere teslim ediyor.

GEFCO Fransa, bir süredir Hillrom ile çalışıyor. Pluvigner fabrikasına, Fransa ve diğer Avrupa ülkelerinden yedek parça ve hammadde tedarik ediyor. Buna ek olarak, GEFCO, tanıtıma yönelik tıbbi cihazların fabrikadan hastanelere ve huzurevlerine tedarik edilmesini sağlıyor.

Ayrıca gene Avrupa’da, GEFCO kısa süre önce, diğer bir müşterisi olan tıbbi üretici PENTA için Çin'den Slovakya ve Çekya’ya 64-ton tıbbi malzemeyi uçak vasıtasıyla nakletti. Şirket, müşterilerinin bu zorlu zamanlarında tedarik zinciri çözümleri bulmalarına yardımcı olarak “Partners, unlimited” vaadini yerine getirmeye kararlı.

Kaynak:GEFCO Fransa
Hibya Haber Ajansı