Gurme hamburgerin adı Zula'nın en yeni mekanı Emaar'da açıldı

gurme-hamburgerin-adi-zulanin-en-yeni-mekani-emaarda-acildi--24062002

Gurme hamburgerin adı Zula'nın en yeni mekanı Emaar'da açıldı

Hamburger sevenlerin gözdesi Zula, İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall’da konuklarını ağırlamaya başladı.

Adını Harbiye'nin arka sokaklarına gizlenmiş bir hamburger cenneti olarak doğmasından alan Zula’nın yeni şubesi Emaar Square Mall’de açıldı.

Yiyecek içecek sektöründeki başarılarıyla tanınan Cihan Kıpçak, Üryan Doğmuş, Erdal Arğiş ve Abdi Akgül tarafından 2017 yılında kurulan Zula’nın başarısının sırrı, bu tecrübeli dört ismin mekânın her şeyi ile birebir ilgilenmelerinden geliyor.

Yumuşak ekmeklerinin arasında iyi pişmiş, suyunu kaybetmemiş köftelerle hazırlanan nefis burgerleri ile meşhur Zula’nın menüsünü ünlü şefler Cihan Kıpçak, Üryan Doğmuş ve Erdal Arğiş hazırlarken, lezzetleri kadar yaratıcı farklı paylaşımları ile dikkat çeken @zulaistanbul sosyal medya hesabını ise Abdi Akgül yönetiyor.

Zula’nın tüm ekmek, sos, köfte ve diğer tüm malzemeleri özel olarak kurulmuş üretim mutfağında sağlıklı koşullarda titizlikle, özel olarak hazırlanıyor. Bu da Zula’yı sağlıklı hamburger yemek isteyenlerin bir numaralı tercihi haline getiriyor.

Cheddar peyniri, karamelize soğan, turşu relish ve trüflü mayonezden oluşan BASIC Burger, bu malzemelere ekstra bacon eklenerek hazırlanan EDIZIONE Burger ile 200 gramlık B.I.G Burger’in yanı sıra Hotdog, Taco ve Basque Cheesecake gibi tatlar Emaar Square Mall Zula’nın menüsünde yer alıyor.

Geniş açık oturma alanına sahip Emaar Square Mall Zula’nın farklı menüsü lezzet tutkunları ile buluşmayı bekliyor. Emaar Square Mall Zula, dileyenlere paket servis hizmeti de sunuyor.

Hibya Haber Ajansı