Yale’den güvenliğini sağlamak istedikleriniz için tasarlanmış yeni asma kilit serisi

yaleden-guvenligini-saglamak-istedikleriniz-icin-tasarlanmis-yeni-asma-kilit-serisi-13032012

Yale’den güvenliğini sağlamak istedikleriniz için tasarlanmış yeni asma kilit serisi

Asma kilitler, sevdiğimiz her şeyi kilitli tutmamızı sağlayacak önemli güvenlik yapıtaşlarındandır. Spor salonlarındaki dolaplardan depolardaki eşyalarımıza, bisikletlerimizden bavullara kadar her türlü eşyamızı asma kilitler sayesinde koruyabiliyoruz.Bu farkındalıkla Yale, her türlü güvenlik ihtiyacına yanıt vermek amacıyla Standart, Yüksek ve Maksimum Güvenlik sağlayan asma kilitlerinden oluşan yepyeni serisini tanıttı.

 

Kilit sektörünün en bilinen ve saygı gören ismi Yale, her türlü güvenlik ihtiyacına yanıt vermek amacıyla Standart, Yüksek ve Maksimum Güvenlikli alternatiflerden oluşan yepyeni asma kilit serisini tanıttı. Spor salonlarında kullanıma yönelik alüminyum, depolardaki eşyaların güvende tutulmasını sağlayan pirinç ve dış alanlardaki sert koşullarda kullanıma uygun yeni nesil asma kilitleriyle Yale, tüketicilerin içinin rahat olmasını sağlıyor.

 

Asma kilidinizi kişiselleştirin

Yale, Standart Güvenlik asma kilitlerini her gün kullandığımız eşyalarımızı korumak için tasarladı. Asma kilidi, spor salonunda kullandığınız eşyaları dolabınızda muhafaza etmek ya da alet çantanızı saklamak için kullanabilir, çocuğunuzun değerli teknolojik cihazlarının okul çantalarında güvende olduğundan emin olabilirsiniz. Yale, Standart Güvenlik asma kilitleriyle sadece eşyalarınızı korumak için güvenli bir çözüm sunmakla kalmıyor, farklı boyut ve renkleriyle onları kişiselleştirmenin yolunu da açıyor.

 

Üst düzey koruma…

Üst düzey koruma isteyenler için ise Yale,Yüksek Güvenlikli asma kilitlerini tasarladı. Depo alanlarının, merdivenlerin ya da giriş kapılarının güvenliği için mükemmel bir seçim olan bu ürün, sert hava şartlarına karşı koruma sağlayan 120 saatlik aşınma dayanıklılığı sayesinde hem içeride hem de dış alanlarda kullanıma uygunluğuyla öne çıkıyor. En gelişmiş güvenlik çözümüne ihtiyaç duyanlar için de Yale’nin Maksimum Güvenlik asma kilitleri mükemmel bir seçim olarak öne çıkıyor.En değerli eşyalarınızın yanı sıra araba, tekne hatta iş yerinizin güvenliği için ideal bir seçenek olan Yale Maksimum Güvenlikli asma kilitleri, 240 saate kadar aşınma testin geçtikten sonra piyasaya sürüldü.

 

Yale’in Yüksek ve Maksimum Güvenlikli asma kilitleri, en yüksek güvenlik için Avrupa güvenlik standardına (EN12320:2012) uygun ve kesme ihtimalini önleyen Boron halkalara sahip. Ayrıca, Maksimum Güvenlikli asma kilitleri, gövdede delme ve kesme gibi en sert saldırı biçimlerine karşı dayanıklı.

 

Yeni ürünler özelinde açıklamada bulunan Yale EMEA Direktörü Kate Clark, “Günümüzde ev sahipleri evlerinin güvenliği ve korunması konusunda daha endişeli ve bu nedenle fiziksel güvenlik onlar için önem taşıyor. Bu durum, ev güvenliği ile ilgili son çalışmalar ve araştırmaların yanı sıra önümüzdeki yıllarda asma kilit pazarındaki ciddi büyüme ile ilgili öngörülere de yansıyor. Yale olarak asma kilitler için ilk patentimizi 1857 yılında geliştirmiştik. Bizim için önemli olan, Yale’in yıllardır bilinen yüksek ürün kalitesini ve çok özel tasarımını sürdürmekti. Bu nedenle, bu yeni asma kilit serimizin sınıfının en iyisi olan malzemelerle üretilmesini ve çeşitli güvenlik standartları, boyutlar ve halka uzunluklarıyla tüketicilerimize her duruma uygun güvenlik çözümleri sunmasını sağladık” diye konuştu.

 


Hibya Haber Ajansı