AvivaSA’dan, çalışan destek programı

avivasadan-calisan-destek-programi--08062004

AvivaSA’dan, çalışan destek programı

AvivaSA, çalışanlarına ve ailelerine sağlık ve psikoloji kapsamında destek vermek amacıyla ücretsiz sunduğu “Çalışan Destek Programı”nı başlattı.

Sabancı Holding ve 300 yıllık dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan sektör lideri AvivaSA, çalışanlarına psikolojik danışmanlık hizmetinden, tıbbi danışmanlık, aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığına kadar çeşitli konuları içeren “Çalışan Destek Programı”nı başlattı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AvivaSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burak Yüzgül, AvivaSA olarak çıkış noktalarının her durumda “Önce İnsan” olduğunu ve yaptıkları bütün çalışmalarda, çalışanlarının kendilerini iyi ve mutlu hissetmelerini hedeflediklerini belirterek; “Bunun için tüm iş süreçlerimizi, çalışanlarımızın yanında olduğumuzu hissedecekleri şekilde titizlikle planlıyoruz ve bu amaca yönelik uygulamaları hayata geçiriyoruz.” dedi.

AvivaSA & LEAP İşbirliği

Program ve güncellemelerle ilgili ayrıntılı bilgiler veren Yüzgül, sözlerine şöyle devam etti: “Covid 19 pandemi başlangıcından itibaren, her zaman yaptığımız gibi tüm süreci çalışanlarımızı merkez alarak titizlikle planlıyoruz ve yanlarında olabilmek için onlarla sürekli iletişim halindeyiz. Ancak çalışanlarımızın ve ailelerinin iş ve özel yaşamlarında farklı döneme girdiği de bir gerçek. Biz de bu döneme adaptasyon hızını artırmak yönünde adım atmak istedik. Hazırladığımız çalışan destek programı kapsamında 30 yıllık bir geçmişi olan “Leap Danışmanlık” firmasından destek aldık. Bu sayede şirketimiz çalışanları ve ailelerinin program kapsamında içinde bulunduğumuz süreci rahat geçirebilmeleri adına çeşitli hizmetler sağlıyoruz.”

7/24 telefonla sınırsız danışmanlık

Alınan hizmetler kapsamında, 7/24 telefonla sınırsız danışmanlık, telefonla psikolojik danışmanlık ve rehberlik, yüz yüze psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı, 7/24 tıbbi danışma, anne/bebek programı, mevzuat danışmanlığı, wellness (İyi Yaşam) ve sosyal yaşam hizmetleri verildiği belirtildi.

Hibya Haber Ajansı