Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik

hurriyet-emlaktan-1-ay-ucretsiz-uyelik-19032002

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik

Hürriyet Emlak bu kapsamda tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımladı.

 

 

 

Emlak ofislerinin, bireysel üyelerin ve ev bakan kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak birçok ürünü “Türkiye’de ilk” olarak hizmete sunan Hürriyet Emlak, yine Türkiye’de bir ilke imza attı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının emlak ofislerinin çalışma koşullarını da etkilemesi Hürriyet Emlak’ı harekete geçirdi ve bu kapsamda tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımladı.

 

Sektöre katma değer sağlamayı sürdüreceğiz

İş ortaklarını desteklemeyi sürdüreceklerini açıklayan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluştururken sektöre katma değer sağlayacak çözümler geliştirmeyi de sürdürüyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde bizler de üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız, bu kapsamda tüm üyelerimize 1 ay ücretsiz kullanım hakkı tanımlıyoruz.” dedi.

 

Hürriyet Emlak’ın sektörün en önemli oyuncularından biri olan emlak ofislerini daha da ileriye taşımayı misyon edindiğinin altını çizen Tandoğan, “Koronavirüs için önlem almaya geçtiğimiz hafta uzaktan çalışma sistemine geçerek zaten erkenden başlamıştık. Aynı zamanda kriz komitemizle birlikte gündemi takip etmeye devam ediyoruz. Hep birlikte bu zorlu günlerin üstesinden geleceğimize inancımız tam.” şeklinde konuştu.


Hibya Haber Ajansı