Minimal çizgiler

minimal-cizgiler--22072012

Minimal çizgiler

Halı koleksiyonları ile stil sahibi yaşam alanlarına imza atan, renk ve desenleri ile zarafeti mekanlara taşıyan Artemis Halı, modern halı koleksiyonuna yeni bir seri daha ekledi. Doğal unsurlardan ilham alan Carina Koleksiyonu, yalın çizgisiyle stil sahibi evlere konuk oluyor.

 

Ürünlerinde son teknoloji dokuma tekniğiyle ve dokuma sonrasında özel bir işlemden geçirilmesiyle halıdaki tozlanmayı yüzde 74'e varan oranla azaltan Artemis Halı’nın Carina Koleksiyonu, yaşam alanlarına minimal şıklığı getiriyor.

 

El halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, özel parlak akrilik ve viskon iplik kullanılarak üretilen Artemis Halı Carina; 8 mm hav yüksekliğinde; en son teknolojik tezgâhta üretiliyor.

 

ARTEMİS HALI HAKKINDA:

Artemis Halı, 25 bin metrekare kapalı, 11 bin metrekare açık olmak üzere toplam 36 bin metrekare alanda 2012 yılında Gaziantep’te kurulmuştur. Artemis, yeni nesil teknoloji makine parkuru ile halı piyasasında çok kısa sürede önemli bir yer ve konum elde etmiştir. Modayı yakından takip ederek bunu dekorasyona yansıtan Artemis’in yılların birikimi ile yeni, taze ve enerjik bir vizyon ve sağlam bir altyapıyla mekanlarınıza yeni bir dokunuş yaratmak öncelikli amaçları arasındadır. Artemis, kurulduğu günden bugüne 15 milyon m2 halı (15 bin futbol sahası) üreten şirket cirosunun yüzde 7'sini Ar-Ge ye ayırmaktadır.

Artemis Halı, bünyesinde Acme Tekstil, Etrofil İplik, Doğu Taşıt Muayene İstasyonları, Arte Enerji, Prato Exclusive, Armis Halı, Armis Yatak markalarını bulunduran Acme Holding’in iştirakidir.


Hibya Haber Ajansı