Londra merkezli EAK Digital'den Türkiye Yatırımı

londra-merkezli-eak-digitalden-turkiye-yatirimi-22072001

Londra merkezli EAK Digital'den Türkiye Yatırımı

EAK Digital'den Türkiye hamlesi geldi.Londra merkezli EAK Digital, Türkiye'nin ilk Blockchain Pr Ajansını kurdu.

 

Markaların halkla ilişkiler süreçlerinde emanetinizin karşılaştırması. Özellikle büyük ölçekli operasyon yöneticilerinin Blockchain ve kripto para piyasasına olan ilgileri onu geçen gün artıyor. Blockchain Pr ajansı EAK Digital Türkiye'ye girme kararı aldı. EAK Digital, Blockchain yatırımcılarını ve markalarını buluşturacak, projeleri ve uluslararası iletişim stratejileriyle sektöre yeni bir soluk getirecek.

,

EAK Digital Türkiye'de Blockchain Zirveleri düzenleyecek

Türkiye Kripto para yatırımcıları ve Blockchain girişimcilerini buluşturacak Blockchain Zirveleri yapmayı hedefleyen EAK Digital, ilk hamlesini özel English çevirilerle Nisan ve Haziran ayında Blockdown 2020 3D Sanal Konferansla yaptı. EAK Digital'in yatırımcıların sorularına cevaplarınız aradığı konferansına ilgi oldukça yoğundu. 3D sanal konferansını geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Binance Borsası da kullanmıştı.

 

Türkiye Blockchain bölgesinde lider ülkeler arasında olmaya aday

Merkez Bankası'nın Blockchain tabanlı kripto parası için kullanılan da ivedilikle Finans Ofisinin geçen yıl sinyallerini kullandınız. devam ediyor. Televizyonda da bazı finans bülteninde artık bitcoin güncel rakam ve detaylı yapılıyor.

 

Büyük Şirketlerle Çalışmış

Dünyanın en büyük projeleri arasında yer, Neo, Crypto.com, Akoin, Coinmarketcap, Nexo, Conflux, Fleta, Bybit, Onchain, Travelbybit, Binance, Digitex, Monolith, Tomochain, Trustology, Tron, Maker, Sensorium, Network gibi Blockchain piyasasında bilinen şirketleriyle çalışmış.

 

Başarılı bir Türk

CEO Erhan Korhaliller, Londra'da doğup büyümüş Türk ve İngiliz vatandaşı ... Rolls Royce, Barclaycard ve Vodafone gibi markaların üst iletişim iletişim tartışmaları yönetilen, Kampanya Dergisi Platin Ödülü sahibi, Lütfen Blockchain Zirvesinde konuşmalar gerekiyor ... Korhaliller, Huddersfield Üniversitesi işletme öğrencilerine halihazırda kılavuzluk yapmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı