Kadıköy Yakasında Anne Eli Değmiş Lezzetlerin Adresi

kadikoy-yakasinda-anne-eli-degmis-lezzetlerin-adresi-16062008

Kadıköy Yakasında Anne Eli Değmiş Lezzetlerin Adresi

Büyük şehirlerin hızlı yaşantısı içinde, ya kendimize samimi, keyifli ve kaliteli kısa bir mola verecek mekanlar arıyor ya da evimizde aynı konfora sahip olmak istiyoruz. Dolayısıyla gelenekselle günümüzü birleştiren mekanların verdiği hizmetlerin önemi kent kültüründeki hızla artmaya başladı. Kadıköy Kazasker’de 2 yıldır hizmet veren Aycan Patisserie tam da bu tarife uyan hizmet anlayışıyla adından söz ettirmeye başladı.

Aycan Patisserie, açıldığı günden beri kalitesinden bir an olsun ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle eşsiz butik pasta, tatlıları ve özel menüleriyle herkesin ilgisini çekiyor. Mekan dekorasyonu ile son derece samimi bir atmosfere sahip. Yolunuz Kazasker’e düşerse keyifli bir çay, kahve molası verip, eşsiz pastane ürünlerinden tadabilirsiniz. Özellikle tiramisu, cheesecake, havuçlu keklerini tatmanızı öneriyoruz.

Aynı zamanda bu eşsiz ve özenle seçilmiş malzemelerden hazırlanan zengin seçeneklere bir telefon mesafesindesiniz. Sipariş üzerine kişiye özel menü oluşturarak sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz.

Aycan Patisserie, seçkin kişi ve kurumlara verdiği hizmetin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeyi unutmamış. Geçtiğimiz günlerde şehit ve gazi ailelerini kapsayan bir projeye unlu mamulleri ile destek vermiştir.

Günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş tüm lezzetleri Aycan Patisserie bulabilirsiniz.

https://www.instagram.com/aycanpatisserie/?hl=tr


Hibya Haber Ajansı