Seven Knights’ın 5. Yılı Kutlamaları için Muhteşem Karnaval Geliyor

seven-knightsin-5.-yili-kutlamalari-icin-muhtesem-karnaval-geliyor-30072011

Seven Knights’ın 5. Yılı Kutlamaları için Muhteşem Karnaval Geliyor

Netmarble Corp bugün, mobil RPG’si Seven Knights’ın 5. Yıldönümü güncellemesinde Muhteşem 77 Günlük Karnaval adındaki bir dizi özel etkinliği müjdeledi.

5. Yıldönümünü Ekim’e kadar kutlamak için oyuncular, büyük ödülleri olan günlük yumruk makinesi, balon patlatma ve dart toplama gibi çok çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

Netmarble ayrıca Kara Şövalye Platin’in maskotu olan yeni, kudretli maskot Mr. Armor’u sunuyor.

Yeni içerik olarak eklenen etkinlik bölgesi de hafta boyunca güncelleme almadan işlenebilecek. Oyuncular özel sayılı kartları toplayıp çeşitli şekillerde farklı ödüllerle takas edebilecekler. Oyuncular gerekir ise fazla ya da ihtiyaçları olmayan kartları birlik üyeleri ile değiş tokuş edebilecek.

Seven Knights Ekim 2015’te dünya çapında App Store ve Google Play’de yayınlandı ve bu zamana kadar 150’nin üstünde ülkede 60 milyondan fazla kez indirildi. Sıra tabanlı dünya çağında popüler bir mobil RPG olan Seven Knights, 700’ün üstünde karakteri toplayıp geliştirme keyfini sıra tabanlı, zorlu savaş mekaniğiyle birleştiriyor.

Güncelleme hakkında daha fazla bilgi için Seven Knights resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz (http://sevenknights.netmarble.com)