Vıacomcbs Networks Internatıonal Jaıme Ondarza'yı Iberıa, Fransa, İtalya,Orta Doğu,Yunanistan ve Türkiye genel müdürü olarak atadı

viacomcbs-networks-international-jaime-ondarzayi-iberia-fransa-italyaorta-doguyunanistan-ve-turkiye-genel-muduru-olarak--19062003

Vıacomcbs Networks Internatıonal Jaıme Ondarza'yı Iberıa, Fransa, İtalya,Orta Doğu,Yunanistan ve Türkiye genel müdürü olarak atadı

ViacomCBS Networks International (VCNI), Jaime Ondarza'yı Genel Müdür Yardımcısı ve Fransa, İberya, İtalya, Orta Doğu, Yunanistan ve Türkiye'yi içeren yeni oluşturulan bir bölgesel yapının Genel Müdürü olarak atadı.

Ondarza, ViacomCBS Networks Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Başkanı Raffaele Annecchino’ya karşı sorumlu olacak. Bu yeni görevinde Ondarza, operasyonları ayarlamak, stratejik iş birliklerini en üst düzeye çıkarmak ve yeni ticari fırsatların belirlenmesi gibi görevlerden sorumlu olacak.

Annecchino, “Jaime şirkete katıldığı için heyecanlıyım. Jaime’nin medya ve eğlence sektöründeki çok sayıda karmaşık pazarın yönetimindeki güçlü tecrübesine ek olarak, zengin bir editör ve ticari uzmanlığı da var” ve “Bu bizim için önemli bir an çünkü tüm platformlarda harika içerikler sunmaya devam ederken aynı zamanda da dijital dönüşümümüzü hızlandırıyoruz ve piyasadaki izimizi ve ortaklıklarımızı genişletiyoruz. Eminim ki Jaime, bu mühim aşamada önemli bir rol oynayacak ve uzun vadeli büyüme için organizasyonu bu önemli bölgede etkili bir şekilde konumlandıracaktır” dedi.

Ondarza, “Dünya çapında tanılan ve inanılmaz bir kazanç portföyüne sahip olan şirket ViacomCBS Networks International'a katılmak büyük bir ayrıcalık. Yeni fırsatlar yakalamak ve bu canlı pazarlarda sahip olduğumuz önemli ortaklıkları güçlendirmek için markalarımızın gücünden yararlanmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Ondarza, medya ve eğlence sektöründe 22 yılı aşkın uluslararası deneyimiyle ViacomCBS Networks EMEAA'ya katılıyor. Ondarza yeni görevine atanmadan önce, yeni iş ve markaları başarılı bir şekilde geliştirdiği Warner Media'da ve Mediaset ile Warner Media arasındaki ortak girişim olan Boing'de uzun süredir yönetici rolleri üstlenmişti. DTT'de dünya çapında ilk FTA ticari çocuk kanalını kurmanın yanı sıra, Ondarza, Warner Media’nın çocuklar ve aileler için tasarlanmış ilk AVOD yayın hizmeti olan Boing Uygulamasını piyasaya sürmüştü.

Ayrıca, ViacomCBS Networks İtalya, Türkiye ve Orta Doğu'dan Sorumlu CEO’su ve Genel Müdürü Andrea Castellari yeni çalışmaları için şirketten ayrılma kararı aldı.

Annecchino, “Bu bölgelerin başarısına paha biçilmez katkısı için teşekkür etmek istediğim Andrea'ya veda ettiğimiz için üzgünüz. Şirkete birkaç yıl önce katılan Andrea, İtalya'daki işimizi büyütme ve Türkiye ve Orta Doğu'daki dağıtımımızı genişletme konusunda önemli bir rol oynadı. Böyle yetenekli bir meslektaşım ve lidere veda ettiğim için gerçekten üzgünüm ve ona en iyisini diliyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı