Vodafone Freezone “Napiim Evdeyim” konserleri Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar ile devam ediyor

vodafone-freezone-napiim-evdeyim-konserleri-evrencan-gunduz-ve-elif-caglar-ile-devam-ediyor-28042012

Vodafone Freezone “Napiim Evdeyim” konserleri Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar ile devam ediyor

Vodafone FreeZone’un her hafta Vodafone FreeZone Instagram hesabından canlı yayınlanan “Napiim Evdeyim” online konserler serisinin üçüncü konukları, Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar olacak. Genç sanatçılar, keyifli bir akustik dinletisi sunacak.

28 Nisan 2020 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan gençlere müzikle moral ve motivasyon sağlamaya devam ediyor. Vodafone FreeZone’un “Napiim Evdeyim” online konserler serisinin üçüncü konukları Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar olacak. 28 Nisan Salı günü saat 22.00’da Vodafone FreeZone Instagram hesabından canlı yayınlanacak online konserde, sanatçılar keyifli bir akustik dinletisi sunacak.

Çocukluk yıllarından itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan Evrencan Gündüz, dünyanın en iyi caz ve blues müzisyenlerinden biri olmayı hedefliyor. Genç sanatçı, kendi akustik solo programlarının yanı sıra grubu “Uzaylılar” ile konser çalışmaları, beste ve albüm çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde caz kompozisyonu eğitimi alan Elif Çağlar, caz performansı üzerine lisansüstü eğitim almak için gittiği New York Queens College bünyesindeki “The Aaron Copland School of Music”ten ödülle mezun olan ilk Türk oldu. Çeşitli ulusal ve uluslararası festivallerde sahne alan ve başarılı albüm çalışmalarıyla dikkat çeken Elif Çağlar, 11. ve 13. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde iki defa “En İyi Caz Müzik Sanatçısı” ödülünü aldı.


Hibya Haber Ajansı