Tbülten Online’ın yeni sayısı yayında

tbulten-onlinein-yeni-sayisi-yayinda-03062012

Tbülten Online’ın yeni sayısı yayında

Tekfen’in kurumsal yayını Tbülten Online Covid-19 özel sayısı, haftalık olarak yenilenen zengin içeriğiyle tüm okuyuculara hem kurumun içinden hem de günlük hayata dair bilgilendirici ve eğlendirici içerik sunmaya devam ediyor. Son sayısında 50 bin kişiye ulaşan ve kendi çalışanlarının çok ötesinde geniş bir kitleye hitap eden Tbülten Online’ın COVID-19 güncesi, evde kaliteli vakit geçirmeye yönelik podcast, film ve müzik önerileri, dünyanın farklı bölgelerini veya müzelerini görebileceğimiz sanal turlar, çocuklu ailelere yönelik “ne oynasak” bölümü veya kitap kurtları için “ne okusak” bölümü gibi bölümler bulunuyor. Dergi yayınlandığı an itibarıyla, sosyal medya hesaplarından da duyurulup, daha geniş bir okur kitlesine ulaşması sağlanıyor.

Tekfen Holding’in kurumsal yayını Tbülten Online’in COVID-19 özel sayısı her hafta güncellenen içeriğiyle okuyucularının yanında olmaya devam ediyor.

Sabah Salvador Dali Müzesi’ne gidip, akşam Çin’deki Gökkuşağı Dağları’nı seyredebilirsiniz!

Tbülten Online, dünyanın en iyi müzelerini ve dünyanın farklı bölgelerini sanal olarak gezip görmeye imkân tanıyor. New York Guggenheim Müzesi, Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi, St. Petersbourg’daki Hermitage Müzesi, Konya’daki Mevlana Müzesi ya da Endonezya’daki Bromo Dağı, Fransa’nın Alsace Bölgesi, Namibya’daki Ölü Bataklık gezebileceğiniz birçok müze ve dünyanın dört bir yanında gezebileceğiniz yerlerden sadece birkaçı…

Tbülten Online anne babaları da unutmadı

Bu dönemden en çok etkilenenlerin başında çocuklar ve dolayısıyla çocuklarıyla evde olan anne babalar geliyor. Hal böyle olunca, Tbülten’in en çok rağbet gören bölümlerinden biri “Ne oynasak” bölümü oldu. Tbülten Online bu bölümde “En güzel oyuncak, yaratıcılık!” diyerek ebeveynlere farklı yaşlardan çocukları için evde hem kaliteli vakit geçirmelerini sağlayacak hem de çocukların gelişimine katkıda bulunacak alternatifler sunuyor.

Ne okusak? Ne dinlesek?

“Ne Okusak?” bölümde farklı yaşlardan takipçilerine tavsiyede bulunan Tbülten Online, özellikle çocuklar için Pedagoji Derneği'nin ve Eğitim Reformu Girişimi’nin (ERG) önerilerini sunuyor. Tekfen Kitap Kulübü'nün listesine de yer veren Tbülten, bu önerilerini hem fiziksel hem E-kitap hem de Sesli Kitap alternatifleriyle sunuyor.

Evde kalmanın hala önemli olduğu bu dönemde iletişim dünyasının son trendlerinden Podcast yayınlarının en göze çarpan kanalları, en eğlenceli mobil uygulama ve çizgi roman alternatifleri ve her yaştan insana keyif verecek Cirque du Soleil'den 60 dakikalık gösterimler, son sayıda yer alan eğlenceli içeriklerden. Bununla birlikte Tekfen üst yönetimin, ve dünyanın dört bir yanındaki şantiyelerin seçkilerinden oluşan müzik listeleri ve Tekfen Filarmoni konserleri başta olmak üzere klasik müzik önerileri de bulunuyor.

Evde sıkılanlardan mısınız, bu hobiler sizler için

Son sayıda ilgi çeken diğer bir bölüm ise Tekfen Holding çalışanlarının hobilerini, okuyuculara ilham vermesi için paylaştığı kısım oldu. “Hobim ve Ben” bölümünde farklı sektörlerden çalışanların modelcilikten koleksiyonerliğe, tuval boyamadan heykelciliğe, video ve fotoğraf sanatçılığından porselen boyamaya, illüstrasyon yapmaya kadar birçok farklı hobi yer alıyor.

Tiyatro ve film meraklıları bu sayı ile koltuktan kalkamayacaksınız

Sadece müzikle yetinmeyen, aynı zamanda görsel öneriler isteyenler için de film ve online tiyatro oyunları önerileri bulunduran, ulusal ve uluslararası film festivallerinden haberler veren ve aynı zamanda online dizi ve film platformlarını tek çatı altında okuyucularına sunan Tbulten Online’a link üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

Hibya Haber Ajansı