DHL Global Forwardıng Türkiye tedarik zincirini canlı tutuyor

dhl-global-forwarding-turkiye-tedarik-zincirini-canli-tutuyor-16042001

DHL Global Forwardıng Türkiye tedarik zincirini canlı tutuyor

COVID-19 salgını süresince kişisel ihtiyaçlar için gerekli ürünlerin temin edilmesini sağlamak daha da önemli bir görev haline geldi. DHL Global Forwarding bu noktada müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor.

Küresel COVID-19 salgınının arka planında, potansiyel olumsuz etkiyi azaltmak için ticari faaliyetlerini sürekli değişen duruma göre adapte eden Deutsche Post DHL Group, iş birimlerinin acil durumlarda bile iş sürekliliği planlaması sayesinde, müşterileri için mümkün olan en iyi operasyonları sağlayan bütünsel bir yönetim süreci uygulamasını takip ediyor.

Müşterilerin tedarik zincirlerini desteklemenin yanı sıra, bu kritik dönemde kişisel ihtiyaçlar için gerekli ürünlerin temin edilmesini sağlamak daha da önemli bir görev haline geldi. Müşterilerinin Türkiye'deki ihtiyaçlarını karşılamak için ek lojistik çözümler geliştiren DHL Global Forwarding, direkt Çin'den Türkiye'ye veya Çin'den Avrupa aktarmalı olarak Türkiye'ye demiryolu taşımacılığı hizmetlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ayrıca, sağlık ve günlük ihtiyaçların hızlı ve etkili bir şekilde taşınması için LCL (Konteyner Yükünden Az) ürününde hizmet verilen direkt hat sayısı 18'e çıkarıldı ve İstanbul'dan New York'a ve Busan'dan İstanbul'a LCL hizmetinin yanı sıra kargo uçuşlarına alternatif olarak Çin'den Türkiye'ye, Türkiye'den Avrupa ve Afrika'ya hava charter hizmetleri de sunuluyor.

DHL Global Forwarding Türkiye CEO'su Ingo-Alexander Rahn, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu kritik dönemde, günlük yaşamımızda iyi işleyen bir sağlık altyapısının, gıda ve diğer temel ihtiyaç ürünlerinin tedarik zincirinin önemini daha iyi anlamış olduk. Aynı zamanda lojistik de dünyanın hareket halinde ve bağlantıda kalmasını sağlayan hayati sektörlerden biri. İçinde bulunduğumuz şartlarda, DHL Global Forwarding olarak müşterilerimizi pazar koşulları hakkında güncellemenin, lojistik faaliyetlerini planlamaları açısından faydalı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle hava, deniz ve karayolu taşımacılığı ve gümrük işlemleri hakkındaki tüm önemli güncel bilgileri ve haberleri içeren bir ‘Güncel Sektör Bülteni'ni haftada 3 kez yenileyerek müşterilerimizle paylaşıyoruz.
En iyi hizmeti sunmaya kararlı olmakla birlikte çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliği bizim için olağanüstü önemlidir. Türkiye'de hem ofislerimizde hem de depolarımızda çalışma düzenimizi yeniden şekillendirdik. Bu sayede bütün gümrüklü – gümrüksüz depolarımız, havaalanı ve limanlarda bulunan ofislerimiz ve İstanbul Havaalanı'nda bulunan depomuz aktif olarak faliyette ve müşterilerimize hizmet vermektedir. Sahadaki çalışanlarımıza ve elbette tüm sağlık personeline ve bu zorlu süreci atlatabilmemiz için emeği geçen herkese en büyük ve naçiz saygılarımı, en içten teşekkürlerimi sunarım.' dedi.


Kaynak:Marjinal Porter Novelli
Hibya Haber Ajansı