Saçlar için L’occitane’ın acil kurtarma servisi iş başında

saclar-icin-loccitanein-acil-kurtarma-servisi-is-basinda-23062012

Saçlar için L’occitane’ın acil kurtarma servisi iş başında

Saçlarınızın parlaklığı azaldı mı? Daha mat görünüyor ve uçları daha hızlı mı kırılıyor? Rahatlamaya ihtiyaç duyan saç derisi ve saçlar için L’Occitane’ın acil kurtarma servisi iş başında!

Karıştırılıp, eşleştirilebilen saç maskeleri, bu yaz Provence dünyasının saçlara en yenilikçi hediyesi.

SOS Shine Hair Mask
Parlaklığını kaybetmiş saçlarve saç uçları için kolaylıkla kullanılır. İçerindeki limon ve şeker kamışı aktif maddeleri ile saçlarınızın parlaklığını geri getirir, ve saç uçlarındaki dolaşıklığı engeller. Biberiye, bergamot, limon, sedir ve sardunya esansiyel yağları ile saçlarınız yaz güneşi gibi parlamasına yardımcı olur.

Fiyat: 95 TL

SOS Moisture Hair Mask
Neme ihtiyaç duyan kuru saçlar ve saç derisi için anında kurtarıcı bir sihir üzerinde çalıştık. Neme ihtiyacı olan bu saçların kurtarıcısı; SOS Moisture Hair Mask..

Doğal şeker kamışı kompleksi ve esansiyel yağların karışımından oluşan bu jel – krem yapıdaki maske saçları anında nemlendirir. Kabarmasını engeller.

Lavanta, limon, sardunya, biberiye ve nane saçları tazelik ve canlılıkla beraber nemlenmesini sağlar.

Fiyat: 95 TL

SOS Splending Ends Hair Mask

Bu maskeye aşık olacaksınız.

Zengin ve çırpılmış krem yapısı ile, saç uçlarındaki kırılmalarla savaşır. Saçları besler ve pürüzsüzleştirir.

En önemli içeriği yıldız içeriğimiz Shea Butter ile beraber Portakal , Sardunya, Ylang ylang, Okaliptüs ve anason esansiyel yağları ile çevresel faktörlerden ve diğer sert saç bakım ürünlerinden zarar görmüş saçları tedavi eder. Meyvemsi kokusu ile büyüler..

Fiyat: 95 TL

SOS Sooting Hair Mask
İçeriğindeki Lavanta, Sardunya, Nane, Portakal ve biberiye esansiyel yağları ile saç ve saç derisini sakinleştirir. Rahatsız edici saç derisini dengeler, yatıştırır..

Fiyat: 95 TL

Çoklu kullanımda ihtiyacınıza göre Moisture saç derisi ve saçlarınıza,Soothing maske saç derisine uygulanabilir, Shine maske saçlarınıza ve saç uçlarınıza, Splending ends maske ise saç uçlarına aynı anda uygulanabilir. Saç maskeleriİhtiyacınıza göre tek başına da kullanılabilir.

Saç maskeleri Slikon içermez, sls , paraben içermez.

Kullanımı: Şampuan sonrası saçlarınıza uygulayıp, 5 dakika bekletip, durulayabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı