Ev dekorasyonda oyun alanı olan orta sehpalarda TREZZ dokunuşu

ev-dekorasyonda-oyun-alani-olan-orta-sehpalarda-trezz-dokunusu-09042011

Ev dekorasyonda oyun alanı olan orta sehpalarda TREZZ dokunuşu

TREZZ Coffee Table” koleksiyonunu ile orta sehpanızı güncelleyerek dekorasyonu tazeleme zamanı

Dekorasyonda ince zevki ve yaratıcı kimliğiyle öne çıkan Rezzan Benardete ve uzun yıllardır birçok başarılı projeye imza atmış iç mimar Tayfun Mumcu tarafından kurulan TREZZ özgün tasarımlar sunmaya devam ediyor.

Fransızca okunuşu 13 anlamına gelen TREZZ, bir evin tamamlanması için 13 temel mobilyanın bir araya gelmesi gerektiği düşüncesini temel alıyor. Bu olmazsa olmaz parçalardan biri de mekanlarda merkez noktası oluşturan ve bütünlük sağlayan, vazgeçilemez orta sehpalar.

Yaşam alanlarının canlı noktası orta sehpalar, TREZZ serisinde işlevselliği ve estetiği bir araya getiriyor. Evlerimizin bu yaşayan noktası, kahve fincanlarından, şamdanlara, dekoratif kitaplardan taze çiçeklere ve kokulu mumlara kadar birçok farklı aksesuara ev sahipliği yapıyor. Ev dekorasyonunda yenilen bir kahve sehpası yepyeni bir çekim alanı yaratarak tüm mekanın çehresi değişebiliyor ve üzerindeki aksesuarlarla kişilere zevklerini yansıtabilecekleri bir oyun alanı sunuyor.

Bir evin dekorasyonunda tamamlayıcı özelliği ile önemli bir parça olan orta sehpa seçimlerinde, mekana uygun doğru boyut ise ayrı bir önem taşıyor. Müşterilerine dekorasyonda danışmanlık servisi de sağlayan TREZZ, orta sehpa koleksiyonunda yer alan her ürünü yaşam alanınıza göre özel boyutlarda üretilebiliyor ve farklı malzeme seçenekleri sunabiliyor.

TREZZ’in, çınar, metal gibi farklı materyaller kullandığı orta sehpaları, tasarım anlamında da farklı alternatifler önerebiliyor.Modern ve maskülen çizgilerin yanı sıra zamansız klasik parçalar ile her mekana uygun seçenekler sunuyor. Maksimalist arayışındaki kişilere altın, kum veya renkli akrilik kaplamalı tasarımları ile hitap ederken, minimalist yaklaşımındaki kişilere de geometrik hatlara sahip bronz ve ceviz ürünleri ile servis veriyor.

Alıcılarına ücretsiz dekorasyon danışmanlık servisi de veren marka ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için TREZZ mobilyaya +90 538 267 56 06 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı