Pınar çocuk resim atölyesi başlıyor

pinar-cocuk-resim-atolyesi-basliyor-19022011

Pınar çocuk resim atölyesi başlıyor

Düşlerini renklerle birleştirecek binlerce çocuğun resimleri, 39. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması kapsamında da değerlendirilecek.

 

Pınar’ın 39 yıldır kesintisiz devam eden Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması paralelinde düzenlenen ve her yıl binlerce çocuğu resim sanatıyla buluşturan Pınar Çocuk Resim Atölyesi başlıyor. Türkiye genelindeki 8 ilde 9 farklı atölye alanında minik ressamlarla buluşacak Atölye’nin ilk durağı, 22-23 Şubat tarihlerinde İzmir Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi olacak. Pınar Çocuk Resim Atölyesi, İzmir’den sonra sırayla; Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa, İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası), Gaziantep ve Şanlıurfa’da resim sanatına ilgi duyan çocuklarla bir araya gelecek.

 

“Her şey çocuklarımız için” parolasıyla çocuklara yönelik uzun soluklu sosyal sorumluluk projeleri yürüten Pınar, çocukları kültür-sanat faaliyetleriyle buluşturmaya devam ediyor. 2016 yılından bu yana Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması ile eş zamanlı düzenlenen Pınar Çocuk Resim Atölyesi, ziyaret edeceği illerdeki 6-14 yaş aralığındaki çocuklara resim yapma imkânı sunacak. Atölye kapsamında uzmanlar tarafından ücretsiz olarak resim eğitimi verilerek, çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmaya çalışılıyor.

 


Hibya Haber Ajansı