Doğru maske terapisiyle plajda cildiniz parlasın

dogru-maske-terapisiyle-plajda-cildiniz-parlasin-13072012

Doğru maske terapisiyle plajda cildiniz parlasın

Dışarıda muhteşem bir yaz var, deniz ve sahiller bizi çağırıyor. Ancak evde geçirdiğimiz gönüllü karantina sürecinde cildimiz ışığını kaybetti, matlaştı. Şimdi cildimizi sahillere hazırlamanın ve tatilin tadını çıkarmanın tam zamanı! Bu süreçte size yardım etmeye hazır olan İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ve UFO aktif maskesi Glow Addict cildinize ışıltısını geri kazandırıyor.

 

Ardımızda bıraktığımız gönüllü karantina döneminin ardından sıcak yaz günlerinin de cazibesiyle tatil için yavaş yavaş daha sıcak bölgelere gidiyoruz. Yeni kontrollü sosyal hayattaki ilk tatilimizde sağlımızı korumak adına tüm tedbirleri alıyoruz… Peki ya cildimiz? Uzun zamandır hayalini kurduğumuz sıcak yaz aylarında cildimizi de güneşin olumsuz etkilerinden koruyup, onu tatile en iyi şekilde hazırlamanın yolu İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu akıllı maske terapisi cihazı UFO ve Glow Addict maskeden geçiyor.


Suya dayanıklı güneş kremlerini tercih edin

Evde geçirdiğimiz günlerde baharı pencereden bakarken gördük. Dışarıya çıktığımızda yaz gelmişti bile… Cildimiz bu geçiş sürecini rahat bir şekilde yaşayamadığı için şu an güneşe karşı normalden daha hassas. Bu nedenle onu çok iyi korumamız, alışma sürecinde doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamamız yani koruyucu kremler kullanmamız gerekiyor. Uzmanlar güneş koruyucu kremlerin etkili olması için güneşe çıkmadan en az yarım saat önce uygulanması gerektiğini söylüyor. Gün içinde de koruyucu kremi yenilemek şart. Deniz veya havuzda sudan yansıyan güneş ışınları, çok daha etkili oluyor. Bu nedenle denize ve havuza girerken waterproof özelliğe sahip yani suya dayanıklı güneş kremlerini tercih etmelisiniz. Böylece denizin keyfini çıkarıp serinlerken cildinizi risk altında bırakmamış olursunuz.

 

Ayrıca plajdan döndükten sonra cildinizi iyice temizlemelisiniz. Böylece güneş koruyucu kremler, terleme, dış etkenler gibi nedenlerle tıkanan gözeneklerinizin açılması sağlayarak, sivilce, siyah nokta gibi sorunların da önüne geçebilirsiniz. Cildinizi temizledikten sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullanmalı, haftada birkaç kez peeling ve maske uygulayarak derinlemesine temizlik sağlamalısınız.

 

Cildinizin kaybettiği ışığı geri kazanın

Evde geçirdiğimiz günlerde cildimiz yeterli oksijen alamadığı, beslenemediği, kuruduğu için ışığını kaybetmiş olabilir. Bu durumdan kurtulmanın ve sahillere güneşin parlaklığını aratmayan bir ışıkla geri dönmenin yolu tabii ki bakımdan geçiyor. Güzellik teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıran, akıllı maske terapisi cihazı UFO ve UFO Mini ile uyumlu olan doğal inci özü aşılı Glow Addict maske cildinize ışıltı kazandırıyor. Mat ve yorgun ciltler için ideal bir maske olan Glow Addict, cilt tonunu eşitliyor, cildi koruyup nemlendiriyor. Termoterapi ve yeşil LED ışık teknolojisiyle etkili bir sonuç veren Glow Addict, taze çiçeksi kokusuyla da baş döndürüyor. Glow Addict, UFO’nun sunduğu termoterapi yani ısıtma modu sayesinde cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını azaltarak küçük noktaları kaybediyor.

 

Evinizde SPA kalitesindeki bakım

Profesyonel SPA kalitesinde bir bakımı dilediğiniz an, dilediğiniz yerde sadece saniyeler içinde uygulayabilmenize imkan veren UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. UFO, sahip olduğu termoterapi özelliği sayesinde Kore’nin aktif maske bileşenlerini cilde derinlemesine aşılarken, cildi rahatlatmak için ısısını kullanıyor. Termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ne sahip bu modern cihaz, LED ışık terapilerini de evinize kadar getiriyor.

 

T-Sonic™ titreşimleriyle aktif maske bileşenlerinin emilimini de artıran UFO MiniGlow Addict maske ile sadece 90 saniyede cildinizin ışıldamasına yardımcı oluyor.

 

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO’nun perakende fiyatı 1.599 TL, FOREO UFO Mini’nin perakende fiyatı 749 TL 6’lı paketler halinde satışa sunulan Glow Addict maskenin fiyatı ise 149 TL.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı