Divan Otelleri güvenli turizm belgesi ile hizmet vermeye başladı

divan-otelleri-guvenli-turizm-belgesi-ile-hizmet-vermeye-basladi-03072011

Divan Otelleri güvenli turizm belgesi ile hizmet vermeye başladı

Turizm ve yeme-içme sektörlerinde Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan Divan Grubu bünyesinde hizmet veren oteller, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan Güvenli Turizm Belgelendirme Programı kapsamında düzenlenen Güvenli Turizm Belgesi’ni aldı. “Divan Demek Güven Demek” anlayışıyla kapılarını açan Divan İstanbul, Divan İstanbul City ve Divan Gaziantep tesislerin sağlık ve hijyen kurallarının yanı sıra almaları gereken önlemleri kapsayan belgeyi alan Divan Grubu otelleri olarak güvenilirliğini kanıtladı.

 

‘Divan Demek Güven Demek’ anlayışı ile belirli otellerinin kapılarını 15 Haziran’da kapılarını açan Divan Otelleri, misafirlerine yeni normal dönemde güvenli bir konaklama deneyimi sunuyor. Mart ayından itibaren özverili çalışmalarıyla pandemi sürecinin kahramanları fedakar sağlık çalışanlarını otellerinde ağırlayan Divan Grubu bünyesinde hizmet veren Divan İstanbul ve Divan İstanbul City’nin yanı sıra Divan Gaziantep, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan Güvenli Turizm Belgelendirme Programı çerçevesinde Güvenli Turizm Belgesi’ni aldılar. 2019 yılında En İtibarlı Zincir Otel seçilen Divan Otelleri, diğer otelleri için de Güvenli Turizm Belgesi kapsamında gerekli çalışmaları sürdürüyor.

 

Yeni normale dönüş kapsamında önlemler alan Divan Otellerinde resepsiyondan odaya, restorandan ortak kullanıma açık bölümler olmak üzere tüm alanlarda güvenlik ve hijyen kuralları, yönetmeliklere uygun olarak yeniden tasarlandı. Otel girişinde ateş ölçümüyle başlayan önlemler, kişiye özel seperatörlerle ayrılmış resepsiyon, odaya temassız giriş imkanının da olduğu pek çok alternatifi konaklama boyunca devam edecek. Misafirler, otellerde her alanda yer alan QR kodlardan yapılan hijyen ve temizlik ile ilgili güncel videolara ulaşarak bilgi alabilecek, Divan kalitesiyle hazırlanan lezzetli menülerden de temassız bir şekilde sipariş verebilecek.


Hibya Haber Ajansı