ALL Accor Live Limitless ve Paris Saint Germain ortaklığı yeni sezonu nefis bir dijital animasyonla kutluyor

all-accor-live-limitless-ve-paris-saint-germain-ortakligi-yeni-sezonu-nefis-bir-dijital-animasyonla-kutluyor-24072010

ALL Accor Live Limitless ve Paris Saint Germain ortaklığı yeni sezonu nefis bir dijital animasyonla kutluyor

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu’nun benzersiz sadakat programı ALL Accor Live Limitless, 2019 yılından beri sponsoru olduğu Fransa’nın dünyaca ünlü spor kulübü Paris Saint Germain ortaklığında yeni sezona dijital animasyon sürpriziyle giriyor. ALL, Paris Saint-Germain futbol formasını kulübün hayranlarına sunarken, taraftarların tutkusunu sınırsız deneyimler yaşamaları için ilham veren ALL’la gerçekleştirilen dijital animasyonla kutluyor.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, dünyanın en çekici otel sadakat programlarından biri olan ALL Accor Live Limitless sponsorluğunda ikonik yeni Paris Saint-Germain futbol formasını kulübün hayranlarına bir dijital animasyon sürpriziyle birlikte sunuyor. Accor, taraftarların tutkusunu sınırsız deneyimler yaşamaları için ilham veren sadakat programı ALL işbirliği ile gerçekleştirilen dijital bir animasyon filmiyle kutluyor.

Multi-disipliner, ödüllü illüstratör Spiros Halaris ile ALL-Accor Live Limitless iş birliği çerçevesinde hazırlanan animasyon, 2020/21 sezonunda futbolun Paris Prensler Parkı Stadyumu’na (Parc des Princes) dönüşünü, Accor otellerinin tüm dünyada eşsiz hizmet ve deneyimler sunan programı ALL öncülüğünde kutluyor.

ALL’un 2019'da ilk kez başlayan Paris Saint-Germain ortaklığı, dünyanın en hızlı büyüyen futbol kulübü ile dünya lideri artırılmış otelcilik grubu Accor Otel Grubu’nu bir araya getiriyor. Paris Saint-Germain'in artan popülaritesi, benzersiz yaşam tarzı yaklaşımı, taraftarlarına ve destekçilerine ilham veren başarıları; Accor’un 5.000'den fazla oteli ile lüksten ekonomiye Raffles, Swissôtel, Fairmont, Sofitel, Mgallery, Pullman, Mövenpick, Novotel, Mercure, ibis ve ibis Styles gibi küresel markaları ile “bir ömür boyunca unutulmayacak” deneyimler sunmayı amaçlayan sadakat programı ile harmanlanıyor.

Covid-19 süreci sebebiyle futbol coşkusuna bir süre ara veren taraftarların ilgi ile takip ettiği ve oyunculara da ilham veren animasyon, tarihi kulübün 50. yıldönümü kutlamaları için zaman içinde ikonik bir tasarıma dayanan yeni Paris Saint-Germain formasını bekleyen futbol hayranlarına özel hazırlandı. Bu süreçte oyuncularla kulüp hayranlarının bir araya gelmesi mümkün olmadığından, ALL- Accor Live Limitless, bu premium animasyonu iki farklı dünyanın birleştiği bir tema ile sunuyor: takım çalışması ve tutku. Bu animasyonla Accor, 110 destinasyonu ile yeniden seyahat tutkusuna ilham vererek pozitif çalışmalarına tüm dünyada devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı