“BİREVİM”, Başakşehir şampiyonluğuna sponsor

birevim-basaksehir-sampiyonluguna-sponsor-27072008

“BİREVİM”, Başakşehir şampiyonluğuna sponsor

BİREVİM, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarına sponsor oldu. Marka geçen sene de Galatasaray futbol takımının Süper Lig şampiyonluğuna sponsor olmuştu.

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeliyle, 4 yıl gibi kısa bir zamanda, hem sektöre yön veren hem de binlerce ailenin ev ve araba sahibi olmasına vesile olan “BİREVİM”, İstanbul Medipol Başakşehir FK’nın şampiyonluk kutlamalarına sponsorluğuyla, camianın coşkusuna ortak oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİREVİM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Türkiye Süper liginde şampiyon olma başarısı gösteren 6. kulüp olan Medipol Başakşehir’i, bu büyük başarısından dolayı kutlayarak; 4 yıl gibi kısa bir sürede Birlikte Tasarruf Finansı yöntemini Türkiye’ye tanıtıp, sektörüne yön verme başarısı göstermiş bir kurum olarak, şampiyonluğun nasıl bir irade, emek ve disiplinli çalışma gerektirdiğini; ekip dayanışmasının başarıya giden yolda “olmazsa olmaz” olduğunu bilen bir kurumuz. Bu kapsamda, Medipol Başakşehir’in, genç bir takım olarak 6. yılındaki şampiyonluğuna sponsor olarak, coşkularına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Anımsanacaktır, geçen sene de Galatasaray futbol takımının Süper Lig şampiyonluğuna sponsor olmuştuk. Bu sponsorlukları geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.” dedi.

 

Süper Lig Cemil Usta sezonunda bu başarıyı gösteren Türkiye’nin yeni şampiyonu Medipol Başakşehir, 26 Temmuz 2020 günü, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen coşkulu bir şampiyonluk kutlaması ile tarihinin ilk kupasını kaldırdı.

 

Fettah Can, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı şampiyonluk kutlamalarında, özel ışık şovları ve animasyonlar eşliğinde eşsiz bir gece yaşandı.


Hibya Haber Ajansı