Türkiye'nin Trendyol'u ile tedarikçiler 3 kat büyüyor

turkiyenin-trendyolu-ile-tedarikciler-3-kat-buyuyor-30062011

Türkiye'nin Trendyol'u ile tedarikçiler 3 kat büyüyor

Türkiye'nin Trendyol’u, teknoloji, pazarlama ve finansman gücü ile tedarikçilerinin büyümesine destek oluyor ve satışlarını 3 katına kadar artırabiliyor.

Her gün 15 milyon tekil ziyaretçinin milyonlarca ürüne ulaştığı Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Trendyol, teknoloji, pazarlama ve finansman gücüyle yanında olduğu onbinlerce tedarikçinin, satışlarını kısa sürede kat kat artırmalarına destek oluyor.

E-ticarette işleri kolaylaştırırken büyüten asistan: Trendyol Tedarikçi Paneli

Trendyol Tedarikçi Paneli, tedarikçilere operasyonlarını kolayca yürütmelerini sağlayacak özellikler sunuyor. Tedarikçiler, satışlarını anlık takip edebiliyor ve farklı yöntemlerle kat kat arttırabiliyor.

750 milyon TL’den fazla finansman desteği

Tedarikçiler vadesi gelmeden erken ödeme alabiliyor. Trendyol bu kapsamda tedarikçilerine bugüne kadar 750 milyon TL’den fazla finansman desteği sağladı.

Kampanyalarla 5 kat fazla görünürlük

Tedarikçiler, her ürün grubunda Türkiye'de en çok satanları görebiliyor, kullanıcı davranışlarını takip edip satış artırıcı aksiyonlar alabiliyor ve kampanyalara katılıp 5 kat daha fazla görünürlük kazanabiliyor.

Ücretsiz dijital mağaza

Trendyol tedarikçileri, Trendyol’da kendi dijital mağazalarını açıyor ve kolayca tasarlayıp yönetebiliyor.Bu mağazalara yapılan ziyaretlerin satışa dönüş oranı normal e-ticarete göre 2 kat daha fazla.

İptal ve iadelerde yüzde 30 iyileşme

Tedarikçiler, siparişin geldiği ilk andan ürün müşteriye ulaşana kadar olan süreci kolaylıkla takip edebiliyor, müşteri sorularını cevaplayarak, ürün iptal ve iadelerini yüzde 30 oranında düşürebiliyorlar.

Yüzlerce dijital içerik ve online eğitimler Trendyol Akademi’de

Sahip olduğu bilgi ve deneyimi paylaşarak Türkiye'nin dijitalleşmesine büyük katkı sağlayan Trendyol, Trendyol Akademi ile tedarikçilerinin e-ticaret gelişimini destekliyor. Tedarikçiler, Trendyol Akademi’de satış artırma, ürünlerini öne çıkartma, dijital pazarlama ve kampanya yönetimi, e-ticaret depo ve operasyon yönetimi gibi konularda yüzlerce seminere ve içeriğe ulaşıyor, eğitimlere ve konferanslara katılabiliyor.

Hibya Haber Ajansı