THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR güncellendi

the-king-of-fighters-allstar-guncellendi-26062011

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR güncellendi

Netmarble popüler aksiyon rol yapma oyunu (RYO) THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR için yayınladığı yeni güncellemede bir sürü hayranların en sevdiği dövüşçüleri getirmekle beraber oyuncuların toplayabilmesi için bolca Savaş Kartı ekliyor. Bu ayın güncellemesi ayrıca çeşitli oyun içi etkinlikleri ile oyuncuların ödüller kazanabilmesi ve en sevdikleri dövüşçülerini güçlendirmeleri sunuyor.

Oyuna toplam 21 yeni dövüşçü eklendi, bunların hepsi Dövüşçü Çağırma ve Roulette Wheel ile elde edilebilir. Bu yeni dövüşçülerin içerisinde üç FES derece karakterleri de var – AS Elizabeth, XIV Rock Howard, ve 03 Adelheid. Yeni Özel Savaş Kartları, Set Savaş Kartları ve Seçenek Savaş Kartları oyuncuların toplaması için açıldı.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR’ın en son güncellemesindeki diğer içerikler:

  • Etkinlik Roulette’leri – Yeni ‘AS Swimsuit Mai ve AS Swimsuit Angel etkinlik görevlerinden toplanan biletlerle Roulette Wheel’i çevirerek toplanabilir
    • AS Swimsuit Mai Haziran 25 –Temmuz 8 arası alınabilir
    • AS Swimsuit Angel Temmuz 9 – 23 arası alınabilir
  • Element Advent Zindanları – Yeni ‘Lunatic’ zorluk seviyesi oyuna eklendi
  • Tower of Trials – Kat 51-60 – daha güçlü düşmanlar ve Skip Bileti, Plus Kapsülleri, Ruhlar ve Rubyler gibi yeni ödüller açıldı.
  • Hot Time Etkinliği – Haziran 25 – Temmuz 22 arasında yeni ‘Hot Time Etkinlikleri’ Ruh Görevlerinden ve Power-Up Zindanından sınırlı süre boyunca alınan ödülleri artıracak.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR oyuncuların düşman dalgaları, büyük baş düşmanlar ve rakip dövüşçü takımları ile savaştığı hızlı aksiyon içeren bir dövüş oyunu. Heyecan son teknoloji grafikler, canlı renkler ve akıcı animasyonlar daha da artıyor. Ek olarak bu oyun KOF’un ’94 ile XIV arası tüm oyunlardaki klasik dövüşçüleri, 130’dan fazla alınabilir dövüşçü, gelen etkinlikler ve TEKKEN 7 gibi iş birliği yapılan diğer oyunlarla oyunculara daha fazlası da sunulacak.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR Google Play ve App Store üzerinden 175 ülkede indirilebilir ve İngilizce, Tayvanca, Endonezce, Tayca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce, Rusça ve Almanca dillerinde desteklenmektedir.