Bu şarkı dinleyeni “Yakala”r

bu-sarki-dinleyeni-yakalar-17072001

Bu şarkı dinleyeni “Yakala”r

Trap müziğin güçlü temsilcilerinden Keişan ve Redo bu kez merakla beklenen EP’lerinin ayak seslerinden "Yakala" için bir araya geldi.

Sözleri Keişan ve Redo’ya, müziği ve düzenlemesi Berkay Duman’a ait olan şarkı; çarpıcı sözleri, müziği ve aranjesiyle ilk dinleyişte müzikseverleri “Yakala”yacak!..

 

 

klip

 

KEİŞAN VE REDO “YAKALA” İLE EP’NİN GELİŞİNİ MÜJDELİYOR!..

Keişan ve Redo’nun çok yakında çıkaracakları EP’de de yer alacak olan şarkı, EP’nin gelişini de resmi olarak müjdeliyor. Aynı zamanda çocukluk arkadaşı da olan ikili, en son Keişan’ın “Aranan Adam 2” albümünde bir araya gelmişti.

 

klip

 

“Yakala”nın Barış Fert yönetmenliğinde, İstanbul’un çeşitli mekanlarında kaydedilen video klibi ise; görsel dünyası kadar, Keişan ve Redo’nun başarılı performanslarıyla da dikkat çekiyor. Şarkının kliple bütünlük sağlayan özgün kapak tasarımında ise Ali Fuad Boztepe’nin imzası bulunuyor.

 

“Keişan & Redo – Yakala’’ şarkısı ve video klibi

17 Temmuz’da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında!..

 

Keişan kimdir?

Keişan, 1991 yılında Ankara'da doğdu. 2008 yılında Ezhel ile birlikte yaptığı "Senfoni" serisiyle sesini duyurdu. 2010 yılında, "Aranan Adam" isimli albüm çalışmasını piyasaya sürdü. 2012 yılında, "Sekiz 2" projesiyle Ezhel, Red, Anıl Piyancı gibi isimlerle çalıştı. 2018 yılında, "Lamborghini" isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. 2019 yılında, Anıl Piyancı ile seslendirdiği "Ne Bakıyon Dayı Dayı" isimli single çalışmasıyla büyük ilgi gördü. Aynı yıl "Aranan Adam 2" ve son olarak "Karanlık" ve “Daha Boktan” isimli çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. 2020 yılına Ben Fero ile birlikte hazırladıkları “Kim O” şarkısıyla hızlı bir giriş yapan sanatçı, Mayıs ayında son şarkısı “Elmas”ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Keişan’ın Redo ile ortak çalışmaları “Yakala” ise Temmuz ayında tüm müzik platformlarında yerini aldı.

 

Redo (Delaredo) kimdir?

1990 yılı Ankara doğumlu rap sanatçısı. 2002 yılında ilk kayıtlarını yapan Delaredo, bir çok undergraund ve yasal albümde bulundu. Aynı zamanda müzik prodüksiyonu yapan Delaredo Türkiye ve Avrupa'daki birçok sanatçıyla çalıştı. 2010 da Gravür isimli albümü yayınladı. 2012 de içinde bulunduğu Sekiz isimli albüm yasal olarak yayınlandı.

 


Hibya Haber Ajansı