Birbirimize her zamankinden çok bağlıyız

birbirimize-her-zamankinden-cok-bagliyiz-24042011

Birbirimize her zamankinden çok bağlıyız

NetWork, Anneler Günü’nde “Birbirimize her zamankinden çok bağlıyız” mesajıyla annelere özel çok sayıda hediye seçeneği sunarak mesafeleri sevgi dolu bir iletişim ağına dönüştürüyor.

Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerin fiyatlı dekupelerine https://we.tl/t-BiMGmXrnzi linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork, Anneler Günü’nde tüm engelleri ortadan kaldırıyor ve annemize sevgimizi göstermenin en şık yolunu sunuyor. “Birbirimize her zamankinden çok bağlıyız” mesajıyla mesafelerin pozitif etkisine dikkat çeken NetWork, bu bağlılığın bir göstergesi olarak annelerine hediye arayanlar ve kendini şımartmak isteyen tüm anneler için onlarca farklı alternatif sunuyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2020 Kadın Koleksiyonu’nun en gözde temalarından Contemporary Neutrals, geniş ürün yelpazesinde yer alan püskül, payet ve süet detaylı tasarımlarıyla iddialı anneler için biçilmiş kaftan! Marin teması kapsamındaki dinamik renkli çizgiler ve renk bloklarından oluşan modeller ise spor bir şıklığı benimseyen annelere hitap ediyor.

Zengin giyim koleksiyonunun yanı sıra göz alıcı aksesuar grubuyla da NetWork, Anneler Günü için tam bir hediye destinasyonu niteliği taşıyor.

Instagram: @NetWorkOnline


Hibya Haber Ajansı