CNR Beauty & Wellness Show İstanbul’a ICMAD ve IFA’dan destek

cnr-beauty--wellness-show-istanbula-icmad-ve-ifadan-destek-16072012

CNR Beauty & Wellness Show İstanbul’a ICMAD ve IFA’dan destek

Alanında Avrasya’nın en büyük fuarı olma hedefiyle yola çıkılan CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, uluslararası arenada bir kez daha kendini kabul ettirdi. Sektörün en büyük STK’ları olan Bağımsız Kozmetik Üreticileri ve Distribütörleri Derneği – ICMAD ve Uluslararası Aromaterapistler Federasyonu – IFA’nın desteğini alan CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, yerli ve yabancı 500’ün üzerinde marka ve 25 bini aşkın sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturacak.

 

Türkiye'nin 2020 yılındaki tek bakım, güzellik, kozmetik, estetik, medikal cihaz ve ekipmanları fuarı CNR Beauty & Wellness Show İstanbul, uluslararası arenada en üst seviyede kabul gördü. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından; KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar, küresel arenada söz sahibi olan ICMAD (Independent Cosmetic Manufacturers And Distributors) - Bağımsız Kozmetik Üreticileri ve Distribütörleri Derneği ve IFA (The International Federation of Aromatherapists) - Uluslararası Aromaterapistler Federasyonu’nun da desteğini almayı başardı. 10 - 13 Eylül 2020 tarihlerinde arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde yerli ve yabancı 500’ün üzerindeki markaya ev sahipliği yapacak olan fuar, 4 günde 25 bini aşkın sektör profesyonelini ağırlayacak.

 

STK’lar sektör için güçlerini birleştirdi

Kozmetik ve kişisel bakım sektörlerinde faaliyette bulunan şirketlerin gelişimi ve karlılığını gösterme, yükseltme ve geliştirmeyi misyon edinen ICMAD, dünya genelinde oldukça etkili bir kuruluş. Bağımsız kozmetik üreticileri ve distribütörlerinden oluşan ICMAD, fuarda, dünya kozmetik sektörü için hizmet ve malzeme tedariki için zemin oluşturacak. Dünyanın her yerinde aromaterapi uygulamasını geliştirmek için çeşitli devlet sağlık komiteleriyle çalışan IFA ise; fuarda aromaterapi gibi çok sayıda uygulama ve yenilikleri sektör profesyonelleriyle tanıştıracak. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan fuarda; 500’ün üzerinde markanın bakım, güzellik, kozmetik, medikal cihaz ve ekipmanlarına ilişkin ürün ve hizmetleri sergilenecek.


Hibya Haber Ajansı