KIA garanti sürelerini 30 Haziran’a kadar uzattı

kia-garanti-surelerini-30-hazirana-kadar-uzatti-16052010

KIA garanti sürelerini 30 Haziran’a kadar uzattı

Anadolu Grubu şirketi - Çelik Motor’un markası olan KIA, COVID 19 salgını nedeniyle yetkili servislere gelemeyen KIA araç sahiplerine esneklik sunuyor. Binek araçlarda 5 yıl 150.000 km, ticari araçlarda 3 yıl 100.000 km’ye kadar garantisi olan araçların, salgın sebebiyle garanti süreleri uzatıldı. KIA’dan yapılan açıklamada, 1 Şubat ile 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında garantisi sona eren araçların garanti süreleri 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.

 

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor markası olan KIA, Covid-19 salgını nedeniyle evde kal çağrılarının yapıldığı ve karantina sürelerinin uzadığı bu günlerde servislere gelemeyen araçların garanti sürelerini uzattığını duyurdu.

 

Markadan yapılan açıklamada garanti süresi uzatılan araçların, garanti belgesinde belirtilmiş olan onarımın garanti kapsamında yapılabilmesi için garanti belgesinde yer alan koşullarının geçerliliğinin devam etmesi gerektiği belirtildi.

 

Ücretsiz onarım hizmetinden faydalanmak isteyen KIA araç sahipleri 30 Haziran 2020 tarihine kadar Kia yetkili servislerinden randevu alarak işlemlerini yaptırabilecek.


Hibya Haber Ajansı