Düşün “Bir Kere”

dusun-bir-kere-20072010

Düşün “Bir Kere”


 

Indie pop ikilisi Düşün’ün yeni teklisi “Bir Kere” Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı!

 

Mayıs ayında Epic Istanbul etiketiyle yayımladıkları “Işık” teklisini takiben gelen “Bir Kere” ile Düşün, müzikal yolculuğuna devam ediyor. Onur Ata Çekiler ve Arsan Salaryfar ikilisinden oluşan Düşün, farklı türlerdeki yeteneklerini ve müzikal farklarını “Bir Kere” ile gözler önüne seriyor.

 

Hollanda’da caz vokal eğitimine devam eden Yasemin Koyuncu ile kariyerlerinde ilk defa bir düet gerçekleştiren ikili, şarkının sözleri ile “bir kere” anlatılsa, paylaşılsa değişecek ve düzelecek durumları konu alıyor. Kapak ve lirik video tasarımı ile şarkıyla özdeşleşen bir dünya yaratan grup, genç alternatif sahnenin üretken ikilisi olarak müzikseverlerle tekrar buluşuyor.

 

 

Düşün Hakkında:

İstanbullu indie pop ikilisi Düşün, 2019’un Temmuz ayında lise arkadaşları Onur Ata Çeliker (vokal) ve Arsan Salaryfar (enstrümanlar, prodüksiyon) tarafından kuruldu. Bağımsız olarak yayımladıkları ilk teklileri “Basit Güzel Şeyler”in kayıt, mix ve master’ını kendi imkanlarıyla evlerinde gerçekleştirdiler. Indie rock, funk ve alternatif etkileriyle taze bir sound yakalayan parçaları, çıktığı ay ‘Üçüncü Yeniler’ ve ‘Viral 50 Turkey’ gibi Spotify çalma listelerine giriş yaparak dinleyicileriyle buluştu. Kendilerini tek bir tarzla sınırlamak istemeyen grup, konser vermeye ve kayıt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve yıl boyunca her ay yeni bir tekli çıkarmayı hedefliyor.

 

 

Düşün’ün yeni teklisi “Bir Kere” şimdi tüm dijital platformlarda!


Hibya Haber Ajansı