PLAT zor günlerde sağlık çalışanlarını unutmadı

plat-zor-gunlerde-saglik-calisanlarini-unutmadi-29052012

PLAT zor günlerde sağlık çalışanlarını unutmadı

Koronavirüs ile mücadelede ön cephede savaşan hastaneler ve sağlık çalışanlarımız bu zor günlerde büyük bir fedakarlık ile görev yaparak dünyaya örnek olacak bir başarı gösterdiler. Koronavirüse karşı yaşamlarını ortaya koyan, bu süreçte evlerinden ve ailelerinden ayrı kalan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği, bu mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla kamu hastanelerine bir yardım organizasyonu düzenledi. PLAT üyelerinin desteği ile gerçekleştirilen yardım organizasyonu kapsamında Kocaeli’ndeki kamu hastanelerine temizlik ve mutfak ürünleri gönderildi.

 

Dünyayı adeta kasıp kavuran ve dengeleri kökten değiştiren Covid-19 virüsüne karşı korunmada temizlik ve hijyen ilk sırada yer alıyor. Ellerimizi, kıyafetlerimizi, evlerimizi ve tüm yaşam alanlarını virüse karşı dezenfekte eden temizlik ürünleri artık hayatımızda çok daha farklı bir yere sahip. Koronavirüs sürecinde hijyen sağlayan temizlik ürünleri başta olmak üzere üretimlerine aralıksız devam eden, market raflarını boş bırakmayan PLAT Derneği üyesi sanayiciler, ülkemizin koronavirüs ile mücadelesinde ön safta yer alan hastanelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduklarını düzenledikleri yardım organizasyonu ile gösterdiler. Kocaeli’ndeki kamu hastanelerine PLAT üyelerinin desteği ile çamaşır suyu, sabun, yüzey temizleyiciler, ıslak mendil gibi temizlik ürünlerinin yanı sıra çeşitli mutfak ürünleri gönderildi.

 

PLAT Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği’nin yardım organizasyonuna; APS Ambalaj Kozmetik ve Temizlik Ürünleri A.Ş., AYKİM Temizlik Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş., Koruma Temizlik A.Ş., Nazar Kimya Deterjan Sabun San. Ve Tic. A.Ş., Sapro Temizlik Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş., Sedat Tahir Tüketim Maddeleri San. Ve Tic. A.Ş. ve Seba Kimya San. Ve Tic. A.Ş. katıldı. Organizasyonun tüm lojistik operasyonunu ve ürünlerin hastanelere ulaştırılmasını ise Alışan Lojistik üstlendi.

 

PLAT Derneği Genel Sekreteri Burak Aksoy, “Bu dönemde hastanelerimiz ve sağlık çalışanlarımız insanüstü bir mücadele ortaya koydular. Hepsine minnettarız. Bu mücadeleye bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla hastanelerimizde kullanılabilecek temizlik ve mutfak ürünlerinden oluşan bu yardım organizasyonunu düzenledik. Destek veren üye firmalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.


Hibya Haber Ajansı