Evlerde temiz ve sağlıklı suya ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

evlerde-temiz-ve-saglikli-suya-ulasmak-hic-bu-kadar-kolay-olmamisti-22042012

Evlerde temiz ve sağlıklı suya ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Grohe Blue Home Su Sistemi ile en son teknolojiye sahip filtre sistemi ile su kalitesinin yetersiz olduğu bölgelerde, suyu klor, biyosit, böcek ilacı ve bakteriden temizliyor.Grohe Akıllı su sistemi, ailelerin yıllık plastik su şişesi kullanımını düşürürken CO2 salımlarını %60'ın üzerinde azaltıyor.

Araştırmalara göre, dünyada ortalama 600 milyon hane şişelenmiş su tüketiyor. Tüketilen bu suyun hepsi bir litrelik plastik şişelerde ambalajlanmış olsaydı tek bir kişi yılda 106 boş plastik şişenin sorumlusu olurdu. CO2 salımları ve plastik kirliliğinin gezegenimizin sağlığı üzerindeki etkisine ilişkin tartışmaların sürdüğü bu dönemde başta tek kullanımlık plastik şişelerde sunulanlar olmak üzere, şişe su kullanımını azaltma ihtiyacı hiç bugünkü kadar acil olmamıştı. GROHE, bu acil ihtiyaca akıllı bir çözüm getiriyor.

Sağlıklı ve Güvenli

İnsanların sürdürülebilir hayatlar yaşaması ve kendi sağlıklarının kontrolünü eline almasını kolaylaştırmak amacıyla, GROHE Blue Home En son teknolojiye sahip filtre teknolojisi ile suyun tadını bozabilecek bir dizi kirliliği yakalıyor. GROHE Blue Home Ultrasafe filtre versiyonu, sadece biyositleri değil, aynı zamanda pestisit ve bakterileri de sudan temizliyor.

Bu sayede, Ultrasafe filtre versiyonu bazı bölgelerde daha önce içilemeyen suyu içme suyuna dönüştürüp düşük su kalitesinin sorun yarattığı değerli kaynakları kullanıma sokarak, bu bölgelerde şişe suya olan ihtiyacın daha da azaltılmasına katkıda bulunuyor.

Akıllı su sisteminin şık tasarımı ve mevcut yüzey renkleri de her mutfağı şık şekilde tamamlıyor.

Akıllı Bir Çözüm

GROHE Blue Home su sistemi herkesin plastik kullanımını hemen azaltmaya başlamasına yardımcı oluyor. En küçük mutfaklarla bile uyumlu olan sistem, lezzetli soğutulup filtrelenmiş 'şişelenmemiş' su sağlıyor. Kullanıcılar, tek bir bataryadan sunulabilen içme suyu, orta sodalı ve sodalı su arasından seçim yapabiliyor veya suya magnezyum katan filtreler kullanabiliyorlar.

Böylece 4 kişilik ortalama bir aile GROHE Blue Home su sistemine geçerek kalite veya lezzetten taviz vermeksizin yılda ortalama 800 civarında plastik şişe kullanmaktan sakınabiliyor. Daha da önemlisi, sistem şişe suyuna kıyasla CO2 salımlarını da %60'a kadar azaltıyor.

Rahatlık ve Kontrol

Daha da fazla rahatlık ve kontrol için, kullanıcılar GROHE Blue Home'larını GROHE Ondus uygulamasına bağlayabiliyorlar. Her güncel akıllı telefon veya tablet ile uyumlu olan uygulama, onlara otomatik olarak sistemlerinin filtre veya CO2 tüpünün ne zaman değişmesi gerektiğini söyleyerek tek bir butona basarak yedek filtre veya tüp ısmarlamalarına yardımcı oluyor. Uygulama ile sağlıklı bir yaşam için gerekli olan suyun tüketilip tüketilmediği de takip edilebiliyor.

GROHE Blue Home'un en son inovasyonu, ürün faydaları, kullanıcı dostu özellikleri ve tasarımı ile, “2019'da Mutfakta Yılın İnovasyonu” olarak tüketiciler tarafından ödüllendirildi: Spiralli çıkış ucu, günlük kullanımda en üst düzey esneklik ve maksimum rahatlık sağlıyor.

GROHE Blue Home su sistemi, şirketin, insanların, kalite, keyif veya tattan fedakarlık etmeksizin, gezegenin su ve enerji kaynaklarını sorumlu şekilde kullanmasına imkan veren ürünler tasarlama ve üretme misyonunun da ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor.


Hibya Haber Ajansı