İSÜ’den, online yaz okulu fırsatı

isuden-online-yaz-okulu-firsati-23062002

İSÜ’den, online yaz okulu fırsatı

İstinye Üniversitesi, dönemin ruhuna uygun olarak uzaktan öğrenme yöntemiyle eğitim vereceği ve 20 Temmuz-12 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek “Yaz Okulu”nun kayıtlarına, 24 Haziran 2020 tarihinde başlıyor.

9 Temmuz 2020 tarihine kadar kayıtların devam edeceği Yaz Okulu’nda, 45 farklı bölüm ve 30 farklı programa ait 700’den fazla ders işleneceği belirtildi.

Öğrencilerin Yaz Okulu’nda, çevrimiçi dersler sayesinde ders programlarını esnek düzenleyebileceklerine, sanal laboratuvarlar ile çalışabileceklerine ve küresel bir öğrenci topluluğu ile iletişim ağlarını genişletebileceklerine özellikle dikkat çekildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İşletme Bölüm Başkanı ve Yaz Okulu Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Gökgöz; Yaz Okulu’nun, ortalamasını yükseltmek, başarısız olduğu dersi tekrarlamak, derslerin ön şartını sağlamak ya da üst yarıyıllardan ders alarak yıl içi çalışmalarını rahatlatmak isteyen tüm lisans ve ön lisans öğrencilerine açık olduğunu vurguladı.

Kayıt Tarihleri: 24 Haziran – 9 Temmuz 2020

Hibya Haber Ajansı