D-Marin Turgutreis bağlama kapasitesini artırdı

d-marin-turgutreis-baglama-kapasitesini-artirdi-25062009

D-Marin Turgutreis bağlama kapasitesini artırdı

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, bünyesinde bulunan D-Marin Turgutreis’te 70 metreye kadar olan teknelerin bağlama alanını 1’den 7’ye çıkartarak kapasitesini genişletti.

D-Marin, bünyesinde Türkiye’nin en önemli tatil rotalarında yer alan marinası D-Marin Turgutreis, süper yatlar için geliştirilen kapsamlı hizmetleri, özel olanakları ve uzman personeli ile konuklarına kusursuz deneyimler yaşatırken bölge halkının da ilgi gösterdiği pek çok etkinliğe imza atıyor. D-Marin Turgutreis 70 metreye kadar olan teknelerin bağlama alanını 1’den 7’ye çıkararak hizmet alanını genişletti.

D-Marin’in, Bodrum’a yalnızca 20 km uzaklıktaki ilk marinası “Turgutreis”, Bodrum yarımadasının büyüleyici kent yaşamı ve tarihini bir arada sunarken, yaz aylarında tatilcilerin uğrak noktası oluyor. Sadece bir marina olarak değil, entegre bir turizm tesisi olarak yerli ve yabancı misafirlerine hizmet veren marina içindeki Yacht Club ile konuklarına farklı deneyimler sunuyor. D-Marin, tekne sahiplerine sunduğu çeşitli hizmetlerden, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini bir arada bulunduran Yacht Club restoranlarından çocukları deniz hayatı ile buluşturan D-Marin Kids programına kadar tüm misafirlerine renkli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Hibya Haber Ajansı