CGV Mars Cinema Group’ta üst düzey atamalar

cgv-mars-cinema-groupta-ust-duzey-atamalar-06072011

CGV Mars Cinema Group’ta üst düzey atamalar

CGV Mars Cinema Group’ta iki önemli atama gerçekleşti. Grubun yeni CEO’su 2012 yılından bu yana CGV Kore Merkez’de görev yapan Jong Min Jung olurken, COO’luk görevine ise Nurdan Ulu Horozoğlu atandı.

CGV Mars Cinema Group bünyesinde iki önemli atama gerçekleşti. Grubun CEO koltuğuna Jong Min Jung otururken, COO’luk görevine ise Nurdan Ulu Horozoğlu atandı. Jung, üniversite eğitimini Kyunghee Üniversitesi Çevre Bilimleri Bölümü’nde tamamladı. 2012 yılından bu yana CGV Kore Merkez’de görev yapan Jong Min Jung, kariyerine 1996 yılında TBWA Kore’de başladı. Jong Min Jung, CGV Kore Merkez’de ise sırasıyla pazarlama takım lideri, CMO ve COO olarak görev yaptı. CGV Mars Cinema Group’taki yeni görevine 1 Temmuz tarihi itibarıyla başlayan Jong Min Jung, yeni dönemde koronavirüs pandemisi nedeniyle sektörün değişen dengelerini de göz önüne alarak şirketin hedeflerini yakalaması için çalışacak.

Nurdan Ulu Horozoğlu CGV Mars Cinema Group Pazarlama ve Sinema operasyonlarından sorumlu oldu

CGV Mars Cinema Group çatısı altında CGV Mars Medya Genel Müdürü olarak görev yapan Nurdan Ulu Horozoğlu, pazarlama ve sinema operasyonlarından sorumlu olacak. Üniversite eğitimini Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü tamamlayan Horozoğlu, Polisan, Star TV, Medyapro (CNN Türk - NTV) ve DTV-CNN Türk, FOX TV, TV8 gibi önemli şirketlerde çalıştı. 2017 yılında Mars Sinema'ya bağlı olarak reklam pazarlama alanında faaliyet gösteren Mars Medya şirketine genel müdür olarak geçti.


Hibya Haber Ajansı