Serbest meslek çalışanları E-SMM’ye QNB Finansbank dijital köprü ile ücretsiz geçecek

serbest-meslek-calisanlari-e-smmye-qnb-finansbank-dijital-kopru-ile-ucretsiz-gececek-15052010

Serbest meslek çalışanları E-SMM’ye QNB Finansbank dijital köprü ile ücretsiz geçecek

QNB Finansbank Dijital Köprü ile serbest meslek çalışanları, e-SMM’ye ücretsiz olarak geçecek. QNB Finansbank’da hesabı olan serbest meslek çalışanları e-SMM’yi 2022 yılına kadar hiçbir kontör sınırlaması olmadan olarak ücretsiz kullancak. QNB Finansbank müşterisi olmayanlar da e-SMM’yi başvuru tarihinden itibaren 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek bu süre içerisinde QNB Finansbank müşterisi olmaları durumunda onlar da e-SMM’yi 2022’ye kadar ücretsiz kullanmanın avantajından faydalanacaklar.

 

QNB Finansbank’ın e-Dönüşüm kapsamında başlattığı ve insan kaynakları yönetimi, ön muhasebe programı gibi yeni çözümleri de eklediği Dijital Köprü projesine şimdiye kadar 30 binden fazla işletme başvurdu. Dijital Köprü 1 Haziran’dan itibaren e-SMM’ye geçme zorunluluğu bulunan serbest meslek çalışanlarını da unutmadı ve bu geçiş sürecini kolaylaştırmak adına QNB Finansbank Müşterisi olma koşulunu kaldırarak şubeye gitmeden de e-SMM’ye geçme avantajını sağladı. Serbest meslek çalışanları Dijital Köprü Projesi ile QNB Finansbank’ın e-SMM hizmetlerini 2022’ye kadar ücretsiz olarak kullanabilicek.

 

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Gelirler İdaresi Başkanlığı’nın 19 Ekim 2019 tarihinde yayımladığı tebliğe göre; serbest meslek sahipleri 1 Haziran 2020'ye kadar başvurularını yaparak e-SMM uygulamasına dahil olmak zorundalar. Yayınlanan tebliğ kapsamına, vergiden muaf olmayan serbest meslek sahipleri giriyor. Doktor, avukat, mimar, diş doktoru, veteriner, mühendis, sanatçı, menajer, serbest muhasebeci ve mali müşavir, yeminli mali müşavir vb. meslek gruplarının 1 Haziran 2020’ye kadar e-SMM’ye geçmeleri zorunlu.

 

QNB Finansbank olarak bu önemli gruba e-SMM’yi 2022 yılına kadar hiçbir kontör sınırlaması olmadan ücretsiz olarak sunacağız. Bankamızın internet sitesi, çağrı merkezi ve şubelerimizden başvuruda bulunan serbest meslek sahiplerinin ürünü kullanmaya başlamaları için QNB Finansbank müşterisi olması gerekmiyor. e-SMM’yi bankamız müşterisi olmayanlar da 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. Bankamızda hesap açarlarsa, bu üründen 2022 yılına kadar ücretsiz olarak faydalanacaklar.

 

Serbest meslek sahiplerinin e-SMM’ye geçerek makbuzlarını bu sistem aracılığı ile üretmeleri için tek yapmaları gereken QNB Finansbank internet sitesi, çağrı merkezi ya da şubelerimiz aracılığı ile başvuruda bulunmaları ve e-imza ya da Mali Mühürlerini bulundurmaları.”

 

“Akıllı telefonlardan bile makbuz kesilebilinecek”

 

Dijital Köprü’de e-Dönüşüm ürünlerinin bankanın iştirağı QNB eFinans aracılığı ile sunduğunu belirten Aydın, “Müşterilere QNB eFinans tarafından gönderilen kullanıcı adı ve şifresi ile, qnbefinans.com’da yer alan portal üzerinden ürüne kolaylıkla aktivasyon sağlanıyor. Aktivasyon sağlandıktan sonra QNB eFinans’ın mobil uygulaması ile akıllı telefonlardan da makbuz kesilebiliyor. e-Dönüşüm ürünleri hayatımıza yeni girdiğinden dolayı müşterilerimize farklı kanallardan destek sunmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bundan hareketle müşterilerimiz QNB eFinans’ın mobil uygulamasının yanı sıra qnbefinans.com’da yer alan chatbot sayesinde de canlı destek alabilecekler. QNB Finansbank’ın çağrı merkezi de müşterilerimize bir telefon uzakta” dedi.


Hibya Haber Ajansı