LCS3 ile 25 yıllık sistem performans garantisi

lcs3-ile-25-yillik-sistem-performans-garantisi-09072011

LCS3 ile 25 yıllık sistem performans garantisi

Legrand inovasyonunun ürünü olan LCS3, LAN ve Data Center pazarındaki global yatırımcıların, uygulamacıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde daha yüksek performans, verimlilik ve esneklik elde edebileceği çözümleri bir araya getiriyor.

 

Legrand, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği yenilikçi LCS3 ürün ailesi ile uygulamacıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde yüksek performans, verimlilik ve esneklik elde edebileceği çözümleri sunmaya devam ediyor.

 

Cat8 ürün ailesi ile bakır sistemlerde veri iletim hızı 25 Gbps ’ den 40 Gbps ‘ye kadar , fiber sistemlerde MPO/MTP hazır sonlandırılmış , yüksek verimli ürün ailesi ile de 40 Gbps/ 100 Gbps Ethernet uygulamaları sayesinde veri merkezlerinde ve IT odalarında yüksek kapasitenin ismi olan LCS3 ürün ailesi ile Legrand, kullanıcısına 25 yıllık sistem performans garantisi sözü veriyor. Ayrıca PoE++ uyumlu ürün ailesi de gücün güvenilir kaynağı olmayı başarıyor.

 

Yenilikçi sürgülü kaseti, bas-çıkar mekanizması ve yeni jenerasyon hızlı sabitleme teknolojisiyle LCS3, kurulum aşamasında uygulamacıya kolaylık sağladığı gibi teknik servis çalışanına da hızlı bakım ve onarım faaliyetinde bulunabilme imkanı sunuyor. Hem fiber hem de bakır kombinasyonunu tasarımına kodlayan LCS3, Legrand’ın Ar-Ge destekli inovasyona olan bakış açısını kanıtlıyor.


Hibya Haber Ajansı