Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti İl Başkanlarına sesleniyor

cumhurbaskani-erdogan-ak-parti-il-baskanlarina-sesleniyor-22052003

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti İl Başkanlarına sesleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Dünyanın birçok yerinde yaşanan üzüntü verici görüntülerin hiç biri ülkemizde yaşanmadı. Başarılı bir süreç yönettik. Veriler olumlu seyrettikçe adımları sürdüreceğiz.

Hastanelerimizde en küçük bir aksaklığa ihtimal vermedik, salgın sürecinde bakanlıklarımız büyük gayret gösterdi.

En küçük ihmal salgının hortlamasına yol açabilir.

Teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz maske, mesafe ve temizlik konusunda hassasiyetimizi sürdürmekte kararlıyız. Siyasi ve Ekonomik bakımdan yeniden şekillendirdik. Hedeflediğimiz konuma gelerek emeklerimizin karşılığını alacağımıza eminim.

CHP’nin her üyesi fitne, fesat peşinde koşuyor. İzmir’de cami hoparlörüne sızıntı yapıp yayın yapıldıktan sonra CHP’liler zevkten resmen dört köşe oluyor.

Bugüne kadar, dar gelirli vatandaşlarımıza temin ettiğimiz 5,5 milyon lira karşılıksız, destekle kaynak sağladık

Saygısız, alçaklar haince yayınlar yapıyor, CHP yetkilileri de zevkten dört köşe oluyor, bunların hayalinde cami minarelerinden ezan dışında başka bir ses duymak vardır.

Türkiye için “burhan” yapancı bir kavram değildir. Türkiye ekmek için para bulamadığı için ekmeği karne ile dağıtma burhanını yaşamıştır. Yaşatan kimdir? CHP. Evet bu ülke geçmişte yağdan gaza, pirinçten benzine kadar tüm gıda maddelerinin yokluğundan kaynaklanan burhanı yaşamıştır. Yaşatan kim? CHP.

CHP’nin bu halkın ortak değerlerini istismar ettiğini artık herkes görmeli, saldırı yapılırken oradaki yöneticiler seviniyor.


Hibya Haber Ajansı