Paymes, Butik sayfasıyla sosyal ticaret yapanlara websitesi olmadan ürün sergileme imkanı sunuyor

paymes-butik-sayfasiyla-sosyal-ticaret-yapanlara-websitesi-olmadan-urun-sergileme-imkani-sunuyor-14072002

Paymes, Butik sayfasıyla sosyal ticaret yapanlara websitesi olmadan ürün sergileme imkanı sunuyor

Sosyal medya hesapları üzerinden alışveriş yapan kullanıcılar için linkle ödeme çözümleri sunan Paymes, Türkiye’de sosyal ticaretin gelişmesi için pek çok farklı çözüme sahip. Paymes’in butik sayfa özelliği ise yeni yapılan geliştirmelerle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak. Paymes’in butik sayfasını kullanan bireysel veya kurumsal müşteriler herhangi bir web sayfasına gerek duymadan ürünlerini sergileyebilecekleri ve doğrudan satış gerçekleştirebilecekleri bir Butik/Mağaza sayfasına sahip oluyor. Şirket böylece kullanıcılarına dijital çağın gereklerine uygun ve kullanıcıların teknik bir efor veya bilgiye ihtiyaç duymadan kolaylıkla üye olabileceği, mağaza isimlerini belirleyip ürünlerini sergileyebileceği ve ödeme alabileceği online mağaza deneyimi sunuyor.

 

Paymes’in kullanıcılara dilediği satış ortamını yaratmasına olanak sağladığı butik sayfasında satıcılar; ürün görsellerini, özelliklerini, beden ve renk gibi ürün bilgilerini kolaylıkla yükleyebiliyor. Butiklerinin yer aldığı linkleri ise istedikleri sosyal medya hesabında paylaşabiliyor. Tüm ödeme süreçlerinin Paymes güvencesiyle gerçekleştiği butik sayfada alıcılar alışveriş sepetlerine istedikleri ürünleri ekleyip satın alma işlemini tamamlayabiliyor. Burada ödeme sürecinde tekrar satıcı ile iletişime geçme zorunluluğu ortadan kalkıyor. İnternet üzerinden özgün bir ödeme ve satış deneyimi yaşatan Paymes, satıcı ve alıcı arasında adeta bir köprü kuran butik sayfasıyla Türkiye’de sosyal ticaretin gelişimine değerli bir katkı sunuyor.

 

Paymes yaratıcı çözümleriyle kullanıcılarına yeni fırsatlar sunuyor

 

Araştırmalara göre 2021 yılına kadar küresel sosyal ticaret pazarının yaklaşık olarak %34 artacağı tahmin ediliyor. Hem globalde hem de yerelde birçok yarışmada başarı elde eden ödüllü Türk şirketi Paymes, dijital çağın bu gereksinimlerine uygun en yaratıcı çözümleriyle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce dünyada WhatsApp'a ilk ödeme botunu entegre eden şirket sosyal ticaret yapanlara WhatsApp, Facebook Messenger ve Paymes'in web tabanlı chatbot'u üzerinden 20 saniye içerisinde ödeme linklerini oluşturup ödeme alma imkanı sunuyor. Sosyal ticaret yapanlara websitesi kurmaya ihtiyaç duymadan butik mağazalarını hazırlama imkanı da sunan Paymes; genç ve yenilikçi vizyonuyla kullanıma sunduğu bu özellik ile sosyal ticarette bir çığır açıyor.


Hibya Haber Ajansı